Gästspel

Hjärtlig välkommen till Forsgårdens Golfklubb!

Kungsbanan är öppen med vintergreener coh bollränna gäller.

Handicap och medlemskap

För att spela på Slottsbanan (18 hål) och Kungsbanan (9 hål) ska du vara  medlem i en golfklubb. Max hcp i bollen får vara 144.

Vi bjuder på banguide
Vi är angelägna om ett bra tempo på banan och att det inte skall vara några förseningar. Därför erhåller du den exklusiva banguiden Strokesaver utan kostnad vid erläggande av full greenfee. Vi har också 10 minuter mellan bollarna. 

Bokning upp till 30 dagar före spel
Som greenfeegäst kan du boka starttid upp till 30 dagar före spel, med undantag av helgdagar mellan kl.07:00-13:00 då våra medlemmar kan spela med sina gäster.  Vid önskemål om bokning mer än 30 dagars framförhållning kontakta kansliet. Då debiteras 100 kr i förbokningsavgift per spelare. För mer info om att boka starttid klicka här.


Hyr en golfbil

Banan är visserligen lätt att gå, men det finns möjlighet att  hyra en bil hos oss. Vi har flera nya miljövänliga (eldrivna) bilar. B-körkort krävs.
I shopen finns också elvagnar och vanliga vagnar att hyra.

Välkommen att boka
Boka via nätet (www.golf.se) eller på telefon 0300-566 350 (vxl)

Boende

Prova även att sök hotell genom http://www.trivago.se/goeteborg-52398/hotell. Vi rekommenderar gärna Hotel Gothia Towers centralt i Göteborg med Liseberg som närmaste granne, därifrån kan du åka pendel eller bil på ca 20 minuter.

Har du egen husbil med, så finns el-stolpar att hyra på klubbens parkering. 100 kr per dygn (med tillgång till klubbhusets duschar och toaletter)

Välkomna till Forsgårdens Golfklubb!