Personlig träning

Forsgårdens PT Daniel Jönsson

Jag heter Daniel Jönsson 40 år och är Personligtränare på Forsgårdens GK gym.  Jag har arbetat med hälsa och motion i 20 år på olika sätt och har min bas i sjukgymnastiken. 
När det gäller personligträning så ser jag den som en viktig del i mitt arbete.  Där har man chansen att arbeta med grunderna för en hållbar hälsa och ett rikt liv.
Man får arbeta med detaljer som gör att du slipper smärta i ett knä eller stelhet i en svag rygg. Eller för de som vill utveckla sitt spel på golfbanan.

När det gäller golfspelet så ser vi idag att styrketräningen har tagit ett rejält kliv in i träningen. Man slår längre än någonsin och använder styrketräningen för att bli explosiv.
Under min tid på Forsgården har jag fått många frågor om hur man tränar upp sin styrka för att slå länge och bli mer explosiv?
Svaret blir alltid komplex eftersom balansen mellan styrka, rörlighet och din golfteknik är viktiga. Utan det ena funkar inte det andra. 
Men det är roligt att flera redan nu är igång med uppbyggnadssäsongen och tagit steget att investera i sig själv.

Min Träningsfilosofi är att träna hållbart. Att vi med enkla rörelser skall kunna röra oss fritt. Inte behöva säga nej till något vi vill göra. Att man har med sig min träning hela livet.

När det gäller träning så ser jag alltid till att vi börjar med grunderna. Nybörjare som elit får starta med att göra grundövningar. Det är där vi sätter förutsättningar för hur vi skall kunna ta oss vidare. 
Vi blandar styrka med rörlighet för att kunna utföra de rörelser som vår kropp skall kunna utföra. Och det får ta den tid som krävs.

Vi har ett super bra gym på Forsgården. Med massa möjligheter och ytor till funktionell träning. Om du känner dig osäker på gymmet och frivikter så visar jag gärna upp vad man kan göra

Man behöver inte vara tränad för att börja med personlig träning. Utan tillsammans så blir starten enklare.

 

Vill du ha kontakt med mig så besök min hemsida    
heart-soulpt.com

Eller gå in och följ min facebook sida , där kan man ta del av träningstips, facebook.com/Friskvardsbolaget.

Så om du har några funderingar om träning hälsa ?  Eller behöver tips?

Tveka inte att skriva till mig. Alla frågor är bra.

Vi ses och hörs

Daniel Jönsson

Mobil : 0735-098807

daniel.kungsbacka@outlook.com