Välkommen att spela!

Banorna är öppna med ordinarie greener!

• Vi ber er att vara friska när ni besöker oss, säkerställ noggrann handhygien, putta med flaggan i hålet och håll 1-2 meters avstånd mellan varandra.
  • Vid eventuell frost förverkas din starttid då vi inte har möjlighet att förskjuta starttiderna.
  • Tills vidare har vi inga krav på ankomstregistrering.

VARMT VÄLKOMNA!

Vad gör vi för att minska smittspridning?

I rådande situation med risk för smittspridning av Coronaviruset vidtar vi en rad olika försiktighetsåtgärder i linje med de rekommendationer som vi löpande får från Folkhälsomyndigheten, Riskidrottsförbundet och Golfförbundet. Detta medför att vi tills vidare ger rekommendationer till våra medlemmar och gäster om umgänget i klubbhuset och dess närområde.

Nedan listar vi en del av dessa tillfälliga förändringar, vilka givetvis löpande kan förändras beroende på utvecklingen. Aktuell information kommer att finnas vid entrén till klubbhuset samt vid bollautomat och 1;a tee.

• Vi ber er att avvakta med att besöka oss på klubben och stanna hemma om ni har några former av sjukdomssymtom
  • Vi uppmanar till god handhygien och tar inte i hand med varandra när vi hälsar och vi håller både utomhus och inomhus ett avstånd mellan varandra.
  • Det finns gott om tvål och vatten på toaletterna och vi ber alla att använda detta och noggrant tvätta händerna.
  • Tidsbokning endast via nätet och telefon, terminalen i klubbhuset är stängd.
  • Shop och reception är öppen men vi ber er alla att hålla avstånd till varandra och all försäljning är kontantfri.
  • Scorekort finns vid starthuset på Slottsbanan och vid informationsskylten på Kungsbanan.
  • Vi ber alla att putta med flaggan i hålkoppen.
  • Träningsverksamhet – vi ger lektioner och gruppträning i grupper om max 25 personer. Våra gruppträningar sker med fördel utomhus med ett fullgott avstånd mellan utövarna.