Kommittétävlingar

Kommittétävlingarna ges möjlighet att starta från 1 juli i en form av VSOP (Valfri speltid och partner)

• Valfri speltid och partner. Max 2 samtida bokningar i systemet gäller även om du spelar tävling.
  • Anmälan och betalning sker via "Min golf".
  • Spelare får tidigast 1 timma före start anlända till klubben och ska senast 1 timma efter avslutad runda lämna klubben.
  • Det får ej förekomma trängsel eller köbildning på tränings- och övningsytor och med erforderligt avstånd mellan utslagsplatserna.
  • Tävlingarna gemenförs utan gemensam prisutdelning. Resultatlistan publiceras på kvällen och eventuella priser hämtas i shopen vid tillfälle av varje pristagare.

Scorekortshantering

• Scorekort tas ut i terminal alternativt vid anslagstavlan.
  • Scorekort lägges i brevlåda i tävlingskansliet efter avslutat varv. Markera på scorekortet vilken tävling det avser samt namn på spelare och markör.
  • Underskrift skall finnas av markör – dock krävs att spelare och markör håller avstånd om 2 meter mellan varandra vid signering.
  • Flaggan ska vara i hål under hela tävlingsvarvet.
  • Lokala regeln om lägesförbättring i bunker vid eventuella fotspår kvarstår.

Herrkommittén startar VSOP tävlingar för herrgolfen från den 8 juli

Damkommittén och Seniorkommittén återkommer inom kort om hur deras verksamhet kommer att se ut.

Juniorkommittén kommer fortsatt tillåtas att ha sina lottade tävlingar på fredagar.