Idrottsansvarig

Vi hälsar Lisa välkommen som ny tränare och idrottsansvarig till Forsgårdens GK

Lisa är 22 år och brinner för golfutveckling. Hon har haft varit en del av Svenska Golfförbundets Elitmiljö i Halmstad både som spelare och ledare.

Via Elitmiljön i Halmstad har hon fått möjligheten att arbeta med några av de mest meriterade ledare inom svensk golf.

Senast kommer Lisa från Falkenberg Golf Academy där hon arbetat i tre säsonger. Lisa har arbetat brett med både juniorverksamhet, lektioner och shopverksamhet. Hon brinner för utveckling av juniorer men självklart även för alla typer av golfare.

Hon är medlem i svenska PGA of Sweden (professionell golf association) och går nu sista året på Högskolan i Halmstad där hon läser Idrottsvetenskap. Hon går även sista året på golfens högre tränarutbildning TU.

Lisa vill driva och utveckla Idrottsverksamheten för såväl juniorer som övriga golfare. Hon vill att alla ska få möjlighet att få optimal träning som präglas av glädje och utveckling.

Lisa startar sin tjänst officiellt den 22 februari och kommer att arbeta parallellt med Ludvig Jexler. De ska arbeta gemensamt till Ludvig slutligen lämnar sin tjänst sista mars.
Genom Idrottshögskolan ges hon möjligheten att komma till oss ännu tidigare än den officiella starten, vilket gör att hon kommer finnas på plats från den 1 februari. Detta gör att hon får totalt ca två månader med god överlämning och möjlighet att lära känna vår verksamhet.
Lisa kommer att delta vid juniorträningarna tillsammans med Ludvig från måndag likväl vid fyspassen tillsammans med Daniel.

Lisa kommer att ha samma roll som Ludvig vilket till största delen är en roll som Idrottsansvarig. Hon kommer även att ge privatlektioner, grupplektioner samt arbeta i shopen. Vår Head Pro Henrik Dihné kommer att dela ansvaret med Lisa för Team Forsgården. Henrik kommer att ansvara för den de tekniska delarna för ungdomarna i Team Forsgården.

Vi hälsar Lisa varmt välkommen!