God Jul och Gott Nytt År

Jul och Nyår stundar och det ger oss tid att reflektera över det år som gått!

Vilket fantastiskt fint golfår vi haft! Tack alla medlemmar för att ni väljer att vara medlem i just Forsgårdens Golfklubb.

Golfåret på klubben har som vanligt varit ett innehållsrikt år med massor av golfspel och trevliga aktiviteter.

Vi har mycket spel på vår välvårdade och attraktiva bana vilket vi är glada för.

I år har även träningsverksamheten för vuxna medlemmar ökat kraftigt vilket visar på att många vill fortsätta utveckla sitt golfspel. Juniorer tränar flitigt året runt och för de yngre barnen som förhoppningsvis är på väg in i golfen, har vi vårt uppskattade samarbete med Vittraskolan där Golf Fritids arrangeras och sköts av våra tränare på Forsgården.

Golfveckan var som vanligt en populär vecka med mycket golfspel, gemenskap och skratt. Denna avslutades med en trevlig fest då vi firade att Forsgården fyllt 30 år i år. Tänk vad tiden går fort…!!

Gymmet som vi byggde för ett par år är fortsatt mycket välbesökt och vi investerar löpande i diverse maskiner för att hålla det fräscht och attraktivt.

Vår Business Club har starkt utvecklat den nätverkande delen under året på ett mycket uppskattat sätt och ett flertal kända föreläsare har besökt vårt nätverk. Ett exempel på fint besök var när vår kända golfprofil Fanny Sunesson var hos oss och berättade om sin karriär. Spännande!

Vår krögare Robin´s har haft ett bra år och vi är tacksamma för honom och hans personal som levererar fantastisk mat och service.

Klubben har även startat ett arbete genom Vision 50/50 i syfte att arbeta för att vi ska vara den inkluderande klubb vi vill vara. Ett spännande och viktigt arbete.

För att driva vår klubb har vi förutom utom den anställda personalen även till vår hjälp många ideella krafter vilket vi är så tacksamma för. Stort tack alla anställda medarbetare som gör ett fantastiskt jobb med starkt engagemang, kompetens och drivkraft och även stort tack till alla ideella som ställer upp för klubben med er tid, engagemang och er kompetens!

Under året har vi även utvecklat banan genom det teeprojekt som genomfördes i sensommar och höst med syfte att skapa en roligare och mer attraktiv bana. Nu finns en tee som är placerad längre fram för den som vill ha en kortare bana och en del gamla tees som varit ojämna är nu renoverade och håller mycket god standard. Vi ser fram emot våren när alla får möjlighet att spela från dessa nya tees! Eftersom vissa längder justerats kommer alla 27 hål att slopas om vilket görs av SGF under våren lagom till säsongsstart.

Vad har vi att se fram emot 2020?

Förutom att ständigt sträva efter att bli bättre på alla plan kommer vi att fokusera på att skapa fler trevliga aktiviteter för alla medlemmar, partners och gäster. Kom gärna med förslag till oss på vad ni skulle vilja att vi arrangerar för er. Det kan vara förslag på alltifrån en bra föreläsare till golfaktiviteter eller annat som skapar den gemenskap vi vill ha.

Till sist vill jag tacka alla medarbetare för ett fantastiskt år, styrelse för fint samarbete, alla ideella krafter och inte minst alla fantastiska medlemmar som sprider glädje på vår klubb.

Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR så ses vi snart igen!