Årsmöte 14 maj

Årsmöte!

Den 14 maj är det Årsmöte för Forsgårdens Golfklubb och detta kommer att hållas i aulan på Elof Lindälvs Gymnasium med start kl 19.00.

Årsmötet startar med att vi får en inspirerande föreläsning av Carin Hjalmarsson Koch som berättar om livet på touren och om sitt uppdrag som Solheim Cup kapten. Dessutom berättar hon om sitt engagemang som ambassadör för Svenska Golfförbundets satsning i 50/50 arbetet.
Även vi på Forsgården är engagerade i detta betydelsefulla arbete. Vid sin sida under kvällen har Carin SGF´s klubbrådgivare Claes Björklund. Ta chansen att lyssna till Carins fantastiska resa genom golfen och låt dig inspireras av denna härliga tjej!

Motioner
Frågor och motioner från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast fyra veckor före årsmötet.

Varmt Välkomna!