Årsfakturan 2021

Det är redan dags att se framemot- och förbereda kommande golfsäsong.

Vi kommer som vanligt att skicka ut fakturan avseende spelavgiften i mitten på december med förfallodag 31 januari. Fakturan kommer att skickas ut per mail (från: faktura@forsgarden.se) så vänligen säkerställ att vi har en korrekt mailadress till er.

Vi kommer inte att kunna erbjuda e-faktura kommande säsong.

Likt tidigare år, finns det möjlighet att dela upp sin betalning via Moregolf.

Det kommer också att vara möjligt att betala via autogiro.

Du hittar information om de olika alternativen nedan.

More Golf

Delbetala årsavgiften med MoreGolf Mastercard

Med golfens eget betal- och kreditkort MoreGolf Mastercard kan du delbetala din årsavgift på 6 eller 12 månader utan ränta. Det enda som tillkommer är en månadsavgift på 29 kronor.

Så här gör du

För att delbetala din årsavgift till oss med MoreGolf Mastercard:

Via fakturan du fått från oss på mail

1. Logga in på MoreGolf Mastercard – Mina sidor.
  2. Välj ”Delbetalning av golfklubbens årsavgift” och följ instruktionerna. OBS! Du ska inte välja vanlig fakturabetalning när det gäller årsavgiften. (Du kan inte delbetala övriga fakturabetalningar som har gjorts via Mina sidor, utan endast årsavgiften.)
  3. Klart!

Har du inget MoreGolf Mastercard och vill delbetala?

Då kan du ansöka om ett kort på moregolf.golf.se. När du skickat in och fått din ansökan godkänd, följ stegen ovan.

Fördelar med MoreGolf Mastercard

• Bonus på alla inköp
  • Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Mer information finns på moregolf.golf.se

Autogiro

Till nästa år kommer det också vara möjligt att betala via autogiro.

Önskar man detta ska man göra en anmälan via sin internetbank. Betalningen kommer då att delas upp på sex tillfällen med dragning från kontot en gång i månaden från den 30 januari till 30 juni 2021.

Vid autogirobetalning tillkommer en extra avgift om 240 kr.

Senast 30 november i år behöver du gå in på din internetbank och anmäla om autogiro om du önskar använda detta betalningsätt.