Handicapserie 2021 D50+

Ansvarig för hemsidan: Margareta Assarsson

Ansvarig för D50+ Forsgården är Margareta Assarsson

Innehället uppdateras senare.

Vilka klubbar är med i serien?

Serien innefattar 24 klubbar i Göteborg och Kungsbacka och är uppdelad på 4 grupper med
6 lag i varje. Serien spelas med tre omgångar i maj-juni och tre i augusti-september

Av spelschemat ser du vilka klubbar som ingår samt banor och starttider för vår delserie.

Vem kan delta?
Alla damer födda 1971 eller tidigare med handicap mellan 10 och 30 är välkomna att anmäla intresse. (Har du högre handicap är du också välkommen men spelar ändå på hcp 30).

Anmälan till Margareta Assarsson, se nedan.

Vi är ett lag som håller ihop hela säsongen! De två bästa i en match får förnyat förtroende och för övriga sker ny uttagning av Margareta. Har man inte spelat banan tidigare är det önskvärt att man "spelar in" före tävlingen.

Vilken spelform är det?
Spelet är slagspel och med handicap. Laget består av 4 deltagare där de 3 bästa resultaten räknas.
Matcherna går på måndagar/fredagar och med starttider 10.30, dock 13.30 den 21/6

Hur anmäler man intresse för att delta?
Anmälan till Margareta Assarsson, via e-post (helst): margareta.assarsson@telia.com eller eventuellt telefon: 0300 - 625 17 eller 0703 - 25 13 31

Jag vill ha din e-postadress, telefonnummer, ditt handicap och golf-id.
Välkommen med din intresseanmälan!

Vi spelar följande datum och bana i grundserien i Forsgårdens grupp.

Datum nedan gäller för 2021:

Datum Var Tid
Inställd Forsgården
Inställd Stora Lundby
21 juni Gräppås 13:30
2 augusti Hills GK 10:30
16 augusti Sisjön 10:30
13 september Finalspel var?  ?