Seniorernas aktiviteter 2020

Ansvarig för hemsidan: Jonas Paulsson

Torsdagsgolf. Inställd tills vidare pga Corona.
Spelas 13 gånger under säsongen, Tävlingarna lottas i tre dam- och tre herrklasser. Oftast spelar vi slaggolf men andra spelformer förekommer. Nio av torsdagstävlingarna ingår i en serie där spelarens sju bästa resultat räknas.
Se program Spelprogam Seniorgolfen 2020 i separat flik. 

Seniorernas matchcup spelas på Kungsbanan. Inställd tills vidare pga Corona.
Deltagarna fördelas efter handicap i två lika stora klasser. Alla spelar minst två matcher då förlorarna i första omgången går vidare till en "tröstturnering" (sekundärcup) som också spelas tills vi har en segrare.
Läs mer om seniorernas matchcup i separat flik.

Hallands Gentlemän. Inställd tills vidare pga Corona.
spelas runtom i Halland på olika banor i ett samarbete mellan klubbar. Alla är välkomna att delta! Bara de bästa individuella resultaten räknas för respektive klubb. Ett utmärkt tillfälle att prova andra banor till reducerad greenfee och träffa spelare från andra klubba
Läs mer om Hallands Gentlemän i separat flik.

Seriespel med HCP för D50/H60. Inställd tills vidare pga Corona.
för damer och herrar med handicap mellan 10 och 30. Spel på olika banor i Göteborgsområdet i fyra olika grupper. Fyra deltagare i laget varav de tre bästa resultaten räknas. För att delta här gäller det att visa framfötterna på torsdagsgolfen!
Läs mer om D50 och H60 i separat flikar.

Senior Ryder Cup.
I denna lagtävling möts 24 seniorer från vardera Forsgården och Kungsbacka GK för att i matchspel göra upp om denna prestigefyllda trofé. Årets tävling spelas på Kungsbacka GK. Forsgårdens lag utgörs av 12 damer och 12 herrar ur alla klasserna på torsdagsgolfen. De två spelare i varje klass med de bästa resultaten fram till 3:e september är automatiskt utagna i laget. Övriga 10 spelare väljes av lagledningen utifrån stabilitet och resultat på alla säsongens tävlingsronder.
Läs mer om Senor Ryder Cup i separat flik.