Senior

Skydd mot skurarna under puttningstävlingen efter första dagens extremt blöta och blåsiga spel på Ringenäs på höstresan 2014

Skydd mot skurarna under puttningstävlingen efter första dagens extremt blöta och blåsiga spel på Ringenäs på höstresan 2014

Vi söker tävlingsledare för seniortävlingar VSOP under Coronapandemin

På grund av rådande Coronapandemi och tillhörande restriktioner från Svenska Golfförbundet och Folkhälsomyndigheten har vi en del att ta hänsyn till om vi ska kunna genomföra tävlingar för seniorer resterande del av året. 

Likt herr- och damkommittén har vi möjlighet att arrangera ett antal tävlingar på torsdagarna i VSOP form (Valfri speltid och partner).

  • Tävlingsledare får inte tillhöra riskgruppen, dvs 70+ eller ha andra sjukdomar, såsom diabetes, högt blodtryck, cancer mm
  • Om man tillhör en riskgrupp får man tävla men på eget ansvar
  • VSOP gäller vilket innebär att man bokar sin egen starttid och väljer fritt spelpartner. Max 2 samtida bokningar gäller

Vi söker nu någon eller några som inte tillhör en riskgrupp att ställa upp som tävlingsledare, vilket vi behöver om vi ska kunna arrangera tävlingar under detta år. Ingen lottning behövs utan enbart inrapportering av scoren.


Om du vill vara tävlingsledare skicka snarast ett mail till:

jonas.paulsson@telia.com eller ring tel 0705 288315

---------------------------------------------------------------------

Seniorkommttén arrangerar spel för Damer 60+ och Herrar 60+. Seniorerna har företrädestid på torsdag förmiddag och under 14 torsdagar spelar vi lottade tävlingar. Vi ger dig möjlighet att delta i seriespel i Halland och Göteborg.

Torsdagstävlingarna är mycket populära och lockar fler och fler deltagare varje år. 2019 var vi över 100 anmälda vid 9 av våra 14 tävlingar och som mest var 124 seniorer inlottade!

Vi som arbetar i Seniorkommittén är tävlingsledare vid 3 eller 4 av torsdagstävlingar och har därutöver ansvar för en eller flera av kommitténs aktiviteter. Utöver nedanstående personer i Seniorkommittén hjälper ytterligare ett antal personer till att genomföra våra torsdagstävlingar.

Se fliken: Vi som jobbar med seniorgolfen.

Vill du vara med i Seniorkommittén och hjälpa till, kontakta då ordförande, Jonas Paulsson, Tel: 0705 288315