Senior

Skydd mot skurarna under puttningstävlingen efter första dagens extremt blöta och blåsiga spel på Ringenäs på höstresan 2014

Skydd mot skurarna under puttningstävlingen efter första dagens extremt blöta och blåsiga spel på Ringenäs på höstresan 2014

Äntligen får vi börja med seniorspelet.

 ---------------------------------------------------------------------

Seniorkommttén arrangerar spel för Damer 60+ och Herrar 60+. Seniorerna har företrädestid på torsdag förmiddag och under 14 torsdagar spelar vi lottade tävlingar. Vi ger dig möjlighet att delta i seriespel i Halland och Göteborg.

Torsdagstävlingarna är mycket populära och lockar fler och fler deltagare varje år. 2019 var vi över 100 anmälda vid 9 av våra 14 tävlingar och som mest var 124 seniorer inlottade! 2020 spelade vi enbart VSOP = Valfri Start Och Partner, vilket innebar att tävlingarna inte var lottade utan man ordnade själv vem man skulle spela med. Vi var ca 100 tävlande varje gång.

Vi som arbetar i Seniorkommittén är tävlingsledare vid 3 eller 4 av torsdagstävlingar och har därutöver ansvar för en eller flera av kommitténs aktiviteter. Utöver nedanstående personer i Seniorkommittén hjälper ytterligare ett antal personer till att genomföra våra torsdagstävlingar.

Se fliken: Vi som jobbar med seniorgolfen.

Vill du vara med i Seniorkommittén och hjälpa till, kontakta då ordförande:

jonas.paulsson@telia.com eller ring tel 0705 288315