No Show

Vi ser att man ibland bokar in sig på en starttid och inte dyker upp för spel och eftersom det är många som vill spela så ser vi det som viktigt att boka starttider nyttjas.
Om man inte dyker upp på en bokad starttid ges ju inte någon annan spelare chansen till spel och så vill vi ju inte att det ska vara. Vi arbetar helt enkelt nu i bästa välmening för att så många som möjligt använder sin bokade starttid och då är en "No Show avgift" en del i detta arbete.
Vår förhoppning är att vi inte behöver fakturera någon person för "No Show".

Vi arbetade med "No Show avgift" före pandemin och det fungerade utmärkt så låt oss alla göra vårt yttersta för att bokade starttider nyttjas på bästa sätt!

• Du kan ankomstregistrera dig mellan 30 minuter fram till din starttid och inom 500 meter från klubbhuset.
  • Använd gärna pushnotiser i din app så får du en påminnelse om ankomstregistrering.
  • Du kan ankomstregistrera dig i din app eller via oss i shop/reception.
  • Du kan avboka din starttid fram till 3 timmar före din starttid.
  • Ej ankomstregistrerad starttid kommer att faktureras 200 kr per spelare och greenfeegäst faktureras full greenfee avgift.

Tveka inte att höra av er till oss om ni har frågor om detta!

Rangen

Rangen håller stängd fram till kl 09:00 varje tisdag för underhåll.

Välkommen att träna alla andra tider :)

Nytt sätt att komma in till gymmet!

Vi byter ut taggarna som vi haft för att ta oss in till gymmet och kommer att gå över till Accessy.
Tränar ni på gymmet och vill ha tillgång till den nya appen så maila mig erat golfid och telefonnummer så kommer ni få ett sms men en länk.
Följa bara länken och dom instruktioner som ges så kommer ni få tillgång till ett mycket smidigare sätt via eran telefon.

Höra av er till kansli@forsgarden.se

Tävlingsprogrammet 2022

För att se tävlingsprogrammet för Forsgårdens Golfklubb se bifogad PDF fil.