Aktuellt

Rangen håller stängt vi två tillfällen!

 

  • Torsdag den 28 september så skall vi laga nätet på ragen så då kommer vi håll stängt.

 

  • Måndag och tisdag v 40 håller vi stängt för dressning av rangen.

 

Medlemskapsform

Att byta medlemskapsform

Önskar du uppgradera till A-medlemskap eller på annat sätt förändra ditt medlemsskap inför nästa år skall detta meddelas till kansliet senast den 31 oktober. 
 
Skriv ut dokumentet nedan fyll i och skicka till kansliet senast 31 oktober. 
 
Tills dess att maximalt antal medlemmar i varje medlemskapsform uppnåtts (förutom fullbetalande) gäller "först till kvarn principen". 
 
 

Fixa friskvårdsbidraget direkt i Min Golf

Golf är friskvård! Ja, det vet ju vi som spelar. Men visste du att du kan få ut all information som krävs för friskvårdsbidraget i Min Golf?
 
En del företag kräver att ditt personnummer står på dina kvitton när du ansöker om friskvårdsbidrag. För alla golfare med golf-id är det lekande lätt att få fram underlaget på mingolf.se.
 
?? Logga in med ditt Golf-ID, klicka på »Mina inställningar« i sidomenyn och sedan på ”Sekretess & Nix”. Längst ner på sidan klickar du i kryssrutan under rubriken »Visning av personnr. på mina kvitton för friskvårdsbidrag«.
?? När du har klickat i rutan kommer alla dina kvitton som är skapade via Min Golf visa ditt personnummer och alltså direkt kunna lämnas in som underlag för friskvårdbidraget.
 
Läs mer om friskvårdsbidraget på: