Aktuellt

Rangen håller stängd fram till kl 09:00 varje tisdag för underhåll. 

Välkommen att träna alla andra tider :)

Fysiskt och Digitalt Årsmöte den 19 maj

Årsmötet kommer att arrangeras som ett kombinerat fysiskt och digitalt möte. 

  • Den fysiska platsen för mötet kommer att vara på restaurang Matverket (Kraftvägen 2) (notera att lokalen är ändrad från tidigare mail)
  • Den digitala mötesmetoden är densamma som använts vid tidigare möten. 

Anmälan till Årsmötet sker via Min Golf (sök på tävling och väl där klubbarrangemang) och anmälan ska göras senast 16 maj
OBSERVERA att du ska anmäla dig i Min Golf om du önskar delta fysiskt eller digitalt. Det finns två alternativ i anmälningsförfarandet i Min Golf. 

För dig som önskar delta digitalt, OBSERVERA att mailadressen ska vara personlig och endast en röst per e-post och beslutspunkt kommer att räknas. Om ni idag har samma e-post i ett hushåll skall ni säkerställa att ni har varsin e-post och meddela kansliet på Forsgården vilka mailadresser ni önskar använda för att fler i ett hushåll ska kunna rösta. 

Föranmälan av frågor:
Styrelsen önskar få in eventuella frågor senast den 16 maj för att på bästa sätt förbereda svar och vi ber er maila eventuella frågor till kansli@forsgarden.se

Material finner ni på hemsidan under medlemsinloggningen genom att klicka här. 

 

Nytt sätt att komma in till gymmet!

Vi byter ut taggarna som vi haft för att ta oss in till gymmet och kommer att gå över till Accessy.
Tränar ni på gymmet och vill ha tillgång till den nya appen så maila mig erat golfid och telefonnummer så kommer ni få ett sms men en länk.
Följa bara länken och dom instruktioner som ges så kommer ni få tillgång till ett mycket smidigare sätt via eran telefon.

Höra av er till kansli@forsgarden.se

Tävlingsprogrammet 2022

För att se tävlingsprogrammet för Forsgårdens Golfklubb se bifogad PDF fil.