Träningsjunior

Anmälan för juniorträningen 2023är öppen!

 

Vad är träningjunior?

Träningsgruppen träningsjunior riktar sig till dig som tycker om att träna och spela golf. Du väljer helt själv hur mycket till vill träna då det går att välja 1 eller 2 träningar per vecka. Dessa träningar är tränarledda, vilket innebär att det är en utbildad tränare på plats för att hjälpa dig med din utveckling. 

Gruppindelning

Du kan tillhöra träningsjunior så länge du är junior, det vill säga upp till 21 år gammal. Du kommer sedan bli indelad i en grupp utfrån önskemål, ålder och ambitionsnivå. 

Träningsinnehåll

Träningens innehåll kommer främst handla om att träna golfens olika slag i kombination av teknikträning, målträning och tävlingsmoment. Vi kommer även träna färdigheter som är fördelaktiga inom golfen så som koordination, balans och rörlighet för att optimera golfen. 

Hur många träningar per vecka?

Du kan välja att träna mellan 1-2 gånger i veckan i organiserad gruppträning. Detta bockar du i din anmälan och så kommer du sedan bli placerad i en grupp som passar dina önskemål.

Ålder?

9-21 år.

Träningsperioder?

Vårterminen vecka 17-24 & Hösttermin vecka 33-39. Erbjuds vinterträning mellan v. 44-50 & 3-9 för de som är intresserade. 

Schema:

Vi följer ett träningsschema för att kunna täcka golfens olika slag under våra veckor. Nedan kan ni följa schemat och vad vi har för tema varje vecka. Notera att det kan bli omstyrning i schemat pga. väder eller möjliga krockar med andra grupper. 

Vecka 33: Chippning 

Vecka 34: Slag på rangen 

Vecka 35: Bunker och lobb

Vecka 36: Puttning

Vecka 37: Spel på Kungsbanan 

Vecka 38: Slag på rangen med fokus på träklubbor

Vecka 39: Spel på Kungsbanan

Träningsavgift:

1 gång/vecka: 1100 kr/termin. 

2 gånger/vecka: 2200 kr/termin. 

Exempel: Om du väljer att träna 1 gång per vecka under våren kommer fakturan för våren vara 1100 kr. Vill du sedan under hösten steppa upp till 2 träningar per vecka, kommer fakturan för hösten ligga på 2200 kr. 

 

Privatlektioner

Det finns möjlighet att köpa till privatlektioner med klubbens Idrottsansvariga. 

450 kr/50 min

225 kr/25 min

 

Anmälan: 

Anmälan gör du HÄR!