Forsgården Framtid

Forsgården Framtid är till för de spelare som vill träna golf året runt. Det finns steg 1 och steg 2 inom Forsgården Framtid och dessa är baserade på vilken ambition spelarna har med sin golf. Läs mer nedan om vem de olika stegen riktar sig till och vad som ingår i träningsavgiften.

Forsgården Framtid steg 1

När man kommit en bit på vägen och börjar bli intresserad av att träna golf på helårsbasis är det dags att börja fundera på Forsgården Framtid steg 1. Forsgården Framtid steg 1 är för dig som vill fortsätta utvecklas och funderar på att börja tävla mer regelbundet inom golfen. Du vill träna året runt och får tillgång till fysträning i samband med golfen. 

Du kan vara med i denna träningsgrupp från det att du fyller 13 och ambitionen är att du vill träna golf som en året-runt sport med lite mer fokus på tävling. Anmälan till Forsgården Framtid steg 1 bör sker i samråd med idrottsansvarig. 

Forsgården Framtid steg 2

När du har tagit steget och valt att satsa på golfen så kan det vara dags för Forsgården Framtid steg 2. Denna gruppen är för de spelare som spelar fullt tävlingsprogram under säsong och tränar mycket utöver de organiserade träningarna. Utöver golfträning ingår det även fysträning för spelare i denna träningsgrupp. Du kan bli uttagen till Forsgården från det år du fyller 13. Det går inte att ansöka om att vara med i Forsgården Framtid steg 2 utan spelare blir uttagna av klubbens Idrottsansvariga. 

Det ställs mer krav på träning-och tävlingsdeltagande på dig som spelare som ingår i denna gruppen. Du som spelare ska skriva på klubbens Framtidsbidrag för att vara med i Forsgården Framtid steg 2, kontakta klubbens Idrottsanvariga/ansvarig tränare för mer information. 

LÄNK TILL ANMÄLAN

Träningsavgift

6500 kr/år.

Anmäler du dig till Forsgården Framtid tränar du året runt och betalar därför för detta. Träningsavgiften betalas vid två omgångar. 

Vad ingår i träningsavgiften?

I träningsavgiften ingår följande:

  • Golfträning 2 timmar/vecka under följande perioder: Vecka 44-50 & 3-12 (uppehåll vecka 10).

  • Golfträning 4 timmar/vecka under följande perioder: Vecka 14-23, 25-27+28 & 33-39. 

  • Fysträning 1 timmar/vecka under följande perioder: Samma perioder som ovan.

Privatlektioner för juniorer

 

Juniorer har möjlighet att köpa lektioner tillsammans med klubbens Idrottsansvariga för rabatterat pris. Följande priser gäller:

 

50 min lektion = 450 kr 

25 min lektion = 225 kr  

Spelarersättning 

För spelare på denna nivå erbjuds det tävlingsersättning efter påskrivet spelarkontrakt. I kontraktet ställs det krav på spelare samt vad spelaren kan förvänta sig av klubben. För mer information, kontakta klubbens idrottsansvariga/ansvarig tränare.