Forsgårdens sommarläger 2023

Från och med 2023 kommer vi anordna sommarläger på halvdag och på heldag. Läs mer nedan för att se vilken som passar dig bäst!

HALVDAGSLÄGER

Halvdagsläger är till för dig som ännu inte har tagit ditt gröna kort eller vill testa på golf för första gången.  Lägret sträcker sig från måndag-torsdag mellan klockan 09.00-12.00 där vi kommer träna på golfens alla slag och lära oss mer om golf och allt vad det innebär. 

När? 
Måndag till torsdag, vecka 26 och 27

Tid?
Klockan 09.00-12.00 

Pris?
895 kr/junior. Betalas via faktura. 

Övrig information
Vi kommer under lägerdagarna att befinna oss utomhus därför är det viktigt att ha med sig kläder efter väder. Ta med mellanmål då vi kommer ha en kortare paus under förmiddagen för att fylla på med energi. Har ni egna klubbor är ni varmt välkomna att ta med dem, annars anger ni i anmälan om ni behöver låna klubbor så ser vi till att plocka fram det.  

 

 

HELDAGSLÄGER

Heldagsläger är till för dig med grönt kort då vi under eftermiddagarna kommer gå ut och spela på vår 9-hålsbana, Kungsbanan. Vi kommer under förmiddagarna att träna golf och under eftermiddagarna gå ut och spela tillsammans. Heldagslägret är till för alla juniorer från nydligen taget grönt kort till tävlingsjuniorer. 

När?
Måndag till torsdag, vecka 26 och 27

Tid?
Klockan 09.00-16.00 

Pris?
1695 kr/junior. Betalas via faktura. Priset inkluderat lunch.

Övrig information
Vi kommer under lägerdagarna att befinna oss utomhus därför är det viktigt att ha med sig kläder efter väder. Ta med mellanmål då vi kommer ha en kortare paus under förmiddagen samt spela på banan under eftermiddagen. Har ni egna klubbor är ni varmt välkomna att ta med dem, annars anger ni i anmälan om ni behöver låna klubbor så ser vi till att plocka fram det. 

 

ANMÄLAN SKER HÄR