Påskläger 2023

Välkommen på påsklovsläger!

 

Vårt populära påsklovsläger är återigen tillbaka och vi beger oss till vår samarbetsklubb Ljunghusen. Lägret har varit en stående kick-start för våra juniorer de senaste åren och är ett toppensätt att ladda upp för säsongen. 

Datum: 11-13 april 2023

Plats: Ljunghusens GK, Falsterbo GK 

Boende: Lotsvillan 

För vem: Lägret riktar sig till den skaran av spelare som tränar året runt och spelar golftävlingar. Spelare som deltagit i vinterträningen kommer ha förtur på platserna, sedan kommer en bredare inbjudan skickas ut. Spelare behöver nått en nivån max 12 hcp för att åka med. 

Pris: 2400 kr. I priset ingår följande: Spel och träning på Ljunghusens GK (2 dagar), Spel på Falsterbo GK (1 runda), boende i Lotsvillan, Lunch (tis och ons), Middag (tis och ons), Frukost (ons och tors), Transport tur och retur Forsgården-Ljunghusen. 

Innehåll: Under lägret ligger fokuset på spel och tävling. Vi kommer spela på Ljunghusen under 11-12 april och på Falsterbo 13 april. Det kommer tränas innan alternativt efter spelet beroende på när vi får våra starttider samt hur många hål per dag som spelas, någon dag kan det bli 18 och en annan 27. Förbered er på mycket spel, och framförallt mycket golf under 3 dagar! 

 

Anmälan har gått ut! 

 

Åter igen 2024.