Personlig träning

Forsgårdens PT Daniel Jönsson

Forsgårdens PT Daniel Jönsson

Jag är 40 år och har arbetat inom träning och friskvård i snart 20 år. Genom en fotbollskada som elitsatsande junior såg jag mitt intresse för att hjälpa andra före mig själv i min rehab.

Och det blev också startskottet för min idrottsmedicinska utbildning. Att få arbeta med att hjälpa individer på alla nivåer är det roligaste som finns.
Att tillsammans hitta vilken väg just du behöver för att nå målen som du vill. Det finns alltid hinder på vägen beroende vart man befinner sig i livet och i sin träning.

 

Därför tycker jag speciellt om att arbeta med Personlig träning där du som tränar får all uppmärksamhet in i minsta detalj. I min bakgrund som sjukgymnast så var det självklart att jag drog mig åt idrott och friskvårdens väg. Den är energifylld och rolig då jag lägger stor vikt på hållbarträning. Det innebär att för mig är det viktigt att vi skall få en funktionellstyrka som vinner över tid.

Även om vi behöver snabba resultat ibland så skall grunden vara stark. Och det får man genom att använda sig av hållbar träningsplan som innehåller god planering samt kvalité i den träning man utför och stora doser av Glädje och passion.

Hela mitt liv rör sig kring träning och motion då jag idag även arbetar för Friskis&Svettis här i Kungsbacka där jag utvecklar gym och träningsområdet. Och när jag kommer hem så väntar tre barn på att dom skall iväg på sina aktiviteter.

Och där emellan driver jag då ”Heart & Soul” PT Träning . Som Lic Personlig Tränare och idrottsmedicinskt utbildad ser jag fram emot att arbeta med er på Forsgården Golfklubb.
Att få ge all min kunskap och energi till ungdomar och medlemmar skall bli inspirerande. Så om ni har några tankar eller funderingar så tveka inte att höra av er.

Tveka inte att höra av er om vad som helst. Träningen skall vara rolig men den kan också vara väldigt svår och komplex. Du skall inte tro att något är för smått eller något är för svårt för dig.
Det är du som bestämmer ditt välbefinnande eller dina mål och jag kommer finnas där att hjälpa dig nå dit.

PT PRISER

1 tim 800 kr

3 tim 2310 kr (770/tim)

6 tim 4500 kr (750/tim)

PT DUO 60 MIN

Träningspass med personlig tränare för 2 personer.

1 pass – 1200 KR per tillfälle

3 pass-   1000KR per tillfälle     (3000 )                 
5 pass -  950 KR per tillfälle      ( 4750:- )

10 pass. 900 KR per tillfälle   ( 9000:- )
20 pass  850kr per tillfälle      (17000)                  

50 Pass       800 kr per tillfälle

Kontaktuppgifter: kungsbackapt@gmail.com Tel. 0735-098807