Blogginlägg nr.12

När det inte riktigt fungerar som man vill börjar man testa nya saker, istället för att gå "back to basic"... Kommer på mig själv med att göra detta ibland, men det är sällan det funkar i längden.

Bättre då att tänka på vad Henrik sagt och börja om från början med uppställningsproceduren, ibland tror jag att det sitter automatiskt nu men det är så liiite som gör att nåt blir annorlunda och då blir fel.

Testade dock att hålla klubban lite annorlunda vilket slog väl ut, innan höll jag mest med fingrarna med översta handen, testade att ta ett rejält grepp ända in i handflatan som blev riktigt stabilt och gav säkrare slag, testar vidare med detta.

 

Var ute med Henrik och gick Kungsbanan för han ville se hur jag tar beslut på banan, började med en lång drive på första, en grym 9:à upp på green och så tvåputt i hål, "nä men jag går in igen då, det här är ju lugnt" tyckte han då ;-), utslaget på 2:an gick rakt i dammen..

Resten av rundan var blandad med fina slag och riktiga bommar, men fick en hel del bra tips att ta med mig ut på banan.

Har provat lite klubbor då mina har några år på nacken och jag är sugen på saker anpassade för mig, första köpet blev en driver som jag är grymt nöjd med, en Callaway, har beställt en fairwaywood och en hybrid från samma märke, järn lutar dock åt Cobra just nu, är som ett barn på julafton när jag väntar på dessa!

 

Golf efter gym eller gym efter golf, skulle väl förorda det senare, två gånger denna vecka har jag kört Lindas pass först, riktigt intensivt, och sedan tränat golf, inte optimalt då man tar slut rätt fort då och inte orkar hålla uppe kraften och tanken.

Fint väder veckan som kommer så hoppas på en hel del golf!

Ha de gott!