Blogginlägg 24

Såg att när jag skulle skicka in detta att förra veckans blogginlägg låg kvar I utkorgen, ber om ursäkt för detta, å andra sidan fanns inte mycket att berätta, knät var fortsatt kass och vädret likaså, det blev med andra ord inte så mycket gjort.

Veckan som gick har varit händelserik, gick två varv på Kungsbanan plus 7 på Slottsbanan en dag, spelar mycket stabilare än innan, det är väl mest det jag märker med detta året, att det inte är så många dalar i spelet, visst, har en enorm förmåga att slå bollar i vattnet på hål 7 och 8 på Kungsbanan vilket förstör mina sänkningar då jag ligger på 2,3,4 poäng på övriga hål, när jag slår bra är det riktigt bra, men streckade hål är kostsamma.

Puttningen som jag klagat över hela året är också mycket bättre, mycket tack vare att jag verkligen gillar min nya putter och litar på den, det är kul, kan spara mycket slag på greenen.

 

Var äntligen hos ortopeden, som väntat blev jag remitterad till magnetröntgen som jag går och väntar på nu, förhoppningsvis räcker det med en rensning av leden, troligvis lösa benbitar och en trasig menisk som ligger och stör som behöver städas bort, i värsta fall behövs hela knäleden bytas ut vilket inte är lika roligt....

Ganska stort ingrepp och lång konvalecens, men i nuläget är jag beredd på allt, hade varit skönt att efter 15 år få ett fungerande knä.

Och så i helgen då, tandvärk från hell!

Bet sönder en tand för några månader sedan som dom lagade och hoppades det skulle räcka, men i helgen började det spränga i käken och strålade upp i huvudet och ner i nacken, blev tandakuten och rotfyllning, görskönt nu när det släppt för tandvärk är nåt man inte önskar sin värste fiende, var nära på att ta en tång i verktygslådan och dra ur den själv ett tag...

Blivit lite träning i veckan, tar det väldigt försiktigt med knäövningar men resten av kroppen fungerar så det är bara att bita i igen, fått dåligt samvete nu när jag slarvat med träningen nån vecka, har nog en eller två gånger kvar med Linda och har fått en supergrund med olika övningar jag kan varva i framtiden för att hålla igång kroppen och må bra.

Och så vädret, var ute några hål en kväll när det såg ut som jordens undergång, har inte världens bästa mobilkamera men det var häftiga scener runt om Forsgården, men jag klarade mig från regn och blixtar.

Ha en härlig vecka allihop!