Blogginlägg 23

Första tävlingen på flera år, innan har jag varit med på företagets golfklubbs tävlingar för några år sedan, och en återkommande kompistävling ett par gånger, men det är några år sedan, detta var min första tävling där jag inte hade någon koll på vilka som var med och hur det går till, så jag var ganska nervös innan, framförallt för att jag inte fått något riktigt kvitto på var jag står golfmässigt, och mitt trasiga knä dessutom..

Slaggolf, shotgunstart på Vallda G&C, hål 11, utslaget i bunker till höger om green, kom ur bunkern på 3:e försöket, jaha, skulle det bli en sådan runda...
Men efter 2:a hålet släppte nervositeten och det blev riktigt kul, bra väder, fin bana och trevliga medgolfare gjorde att det blev en kul runda.
Slog bort 2 bollar, en i vatten och en in i skogen, fick 70 netto, 38 poäng och slutade tvåa i tävlingen på samma netto som vinnaren, dock hade han lägre handikapp och vann på grund av det.
Han fick åka på finalspel om två veckor på Öland, jag vann en trådlös högtalare....
Jag kan lätt hitta tio slag som jag borde kunnat göra bättre, bland annat dom jag skrev om ovanför och haft ett netto på under 65.

 

 

Hade fortsatt golfsug när jag kom hem och då kom Forsgårdens Veckobrev lägligt som erbjöd en shotgunrond på lördag förmiddag, blev 18 nya hål med härligt golfväder och återigen trevligt sällskap, bla en annan som varit mycket inblandad i kommunens olika fotbollslag genom åren så det blev mycket prat om fotboll och gamla gemensamma känningar, dessutom gick det bra igen, 38 poäng trots 3 bortslagna bollar, så helgens totala sänkning blev 1,6.

Fredagen funkade det långa spelet bäst, många fina drives och andraslag, på lördagen funkade närspel och puttning bättre.

Nu hoppas jag på många fina dagar i september och oktober så man kan spela vidare ett tag till innan hösten tar över helt.

Knät är som sagt fortfarande helkass, därav inte mycket träning...
Ska försöka få till en träff med Linda så hon kan fixa ett program jag kan köra utan att belasta ben, det löser hon gissningsvis utan större problem!

Ha de gott!