Blogginlägg 22

Ajajaj, nåt har hänt med mitt knä....

Och det rimmar väldigt illa med att jag ska spela min första tävling på 5 år på fredag...

Opererade knät för typ 15 år sedan, korsbandet rök i en fotbollsmatch, det har väl aldrig blivit riktigt bra men funkat ok. Sista åren har det i tid och otid låst sig i böjt läge, tror det är någon lös grej som åker in i leden och lägger sig ivägen, nu vet jag hur jag ska "låsa upp" det utan större problem men innan jag kom på det kunde jag ligga på golvet 20-30 minuter och försöka tvinga knät att fungera, och det gjorde ont, väldigt ont..

Men i fredags när jag rodde på gymmet och var i bottenläge med böjda ben small det till och gjorde grymt ont, efter det kan jag inte böja benet mer än till hälften och haltar omkring som en skata..

När jag sitter med böjda ben så ser det ut som att knät vill pressa sig ut genom skinnet på framsidan, svullet och konstant molande värk, har fått remiss till ortoped men det kan ju dröja...

Så jag bara hoppas att jag klarar av att masa mig runt 18 hål på Vallda..

Träningen har blivit lidande, försöker köra överkroppsövningar som fungerar i alla fall.

Hade bunkerlektion med Henrik, helt annat än vad jag lärde mig för 20 år sedan när jag tog mitt kort, då skulle jag stå snett och öppna bladet mycket. Nu vanlig stans och utnyttja klubbans bounce, funkade bra tycker jag och känns som en bra grund att ha, kräver en del tid bara att lära sig hur mycket sand man ska ta för att reglera längden på slaget.

Fortfarande väldigt nöjd med nya utrustningen, som sagt blir det lite roligare med nya grejer!

Ha en go vecka!