Blogginlägg 19

Ännu en vecka full med jobb, även återuppstart med fotbollen för döttrarna så aktiviteter finns det gott om!

Fick äntligen några av klubborna jag köpt, en putter(äntligen!), en fairwaywood och en hybrid, mycket nöjd med dessa köp än så länge!

Får en liten boost när man får ny utrustning, hoppas på att järnklubborna jag beställt kommer i veckan också, blir spännande!

Slått några hinkar samt gått några hål i veckan, har blivit på kvällarna men nu mörknar det mycket tidigare så man kan inte vara ute på banan så länge längre tyvärr..

Sommaren har ju inte varit någon höjdare, visst, inte så mycket regn, men badvädret har för det mesta uteblivit, och blåst hela tiden i stort sett, nja, ingen sommar att komma ihåg vädermässigt kanske..

 

Fysen har gått bra, kört nästan varje dag, fått med mig en dotter ett par gånger som kört samma program som mig fast såklart med andra vikter, hon tycker det är kul och är dessutom ett ess på att städa efter oss!

Snart drar skolorna igång igen, ska bli rätt skönt att komma in i vardagen igen, då kommer jag få mer tid för golfen också, blir en rejäl höstsatsning för min del.

Har en tävling 1 september på Vallda inplanerad, innan dess måste jag få gå ett par registrerade rundor så jag får rätt tävlingshandikapp också, ledig nästa vecka så hoppas på det då!

 

Ha de!