Blogginlägg 18

Några fantastiska kvällar med stiltje och värme, har hunnit med några hål och träning på kvällarna, trots att det mörknar tidigare och tidigare redan, för en månad sedan kunde man komma in vid 22.30 och fortfarande se bollen, nu är det svårt att se redan vid 21.30, det går åt fel håll..

Beställde nya klubbor i veckan som jag hoppas dyker upp snart, Henrik har varit med och hjälpt till med vad han tror ska passa så ska bli kul, lite nytändning där!

Tycker spelet sätter sig mer och mer när jag är ute, framförallt drivar och långa slag sitter bättre efter förra veckans tips jag fick på rangen, sen slår jag fortfarande fullständiga bommar ibland men det hör väl till har jag hört....

 

Testat lite olika puttuppställningar, det som funkar riktigt bra är när jag har bollen ganska långt fram, nästan vid främre foten, och "limmar" fast främre armen mot sidan av kroppen och vrider överkroppen i putten istället för att slå med armarna, det gör att klubban är stabil hela putten och linjen blir rak, ska ha en puttlektion med Henrik när han är tillbaka, får väl se vad han tycker om det.....

Nytt pass igår med PT Linda, back to basic, inget pulspass nu utan mer vikt och 3x12, ben, axlar, rygg och mycket bål, hon är grym på att motivera och variera, kommer något nytt varje gång som man verkligen känner ger!

Vissa övningar som man tror att man aldrig kommer orka och det krampar i musklerna, så efter en vecka så funkar det bra, man bygger upp styrka snabbt om man bara inte ger upp, det har hon verkligen lärt mig.

Kul också att se att hon verkar nöjd, trots att man ibland pustar mycket..

 

Vi ses!