Blogginlägg 16

Veckorna flyger fram!

Precis jobbat 06.00-20.30 lördag och söndag, och nu blir det jobb i fyra veckor så där har ni min sommar, som sagt högtryck på jobbet nu och då får sommaren stå åt sidan tyvärr.

Annars har det varit mycket hålligång med barnen denna vecka, Skara Sommarland och andra utflykter, lite strand och båt också, har varit skönt!

Efter att jag fick mitt nya träningsupplägg av Linda och hade min mardrömsupplevelse första gången så känns det redan bättre, körde det tre varv igår och hade nog klarat ett fjärde med men hann inte, men känslan att jag nog hade fixat ett varv till var skön, även om jag var rejält slut efter tre varv.

Tror första gången var en blandning av dåligt med sömn, dåligt med frukost och känslan att fyra varv var övermäktigt.

 

Har inte hunnit planera in någon ny lektion med Henrik ännu men ska ta tag i det denna vecka, dels måste jag ha en ny putter som jag skrivit om tidigare, missar alldeles för mycket, tvåputtar är sällsynt, tre-fyra är mer vanligt och då blir scorerna inget bra….

Spelet fram mot green stämmer bättre och bättre däremot, men när jag förstör det med puttningen hjälper det ju inte.

Gick hål 8 till 14 på Slotts och spelade två bollar på varje hål, bästa bollen på varje hål var kanon, par eller ett över, medan den andra inte alltid var lika bra…

Synd att man inte får spela två bollar och välja scoren på den bästa varje gång!

Har även blivit några ströhål på Kungs samt lite tid på range och chipområdet, är väl lite så kommande veckor kommer se ut också!

Vi ses på klubben!

/Niklas