Blogginlägg 15

 

Veckan som gick innehöll både jobb, sommarlovsaktiviteter med barnen, lite för lite golf och så en sjuk urladdning på gymet som jag ej var beredd på..

Varit runt lite, Varberg, Borås, ute med båt och igår Skara Sommarland.

 

Blivit en runda på Kungsbanan samt några hål på Slotts, lite tid med puttningen, tycker längdkänslan sitter ganska bra men siktet är inte hundra, tänker på Henriks tips och nöter på.

Börjar även få till mina längre järn, 5,6, som jag tidigare i stort sett aldrig fått rena träffar med, underlättar ju mycket på banan när gapet inte längre är järn7 till hybrid.

Och så gymet då, nytt program med Linda i fredags förmiddag, ok sa hon, pulshöjande träning, 13 övningar, 15 upprepningar och 4 varv totalt...

Alltså 13x15 utan vila, 4 varv med lite vila mellan varven.

Första varvet gick väl ganska bra men jag kände att 4 varv!? Ring ambulansen!

2:a varvet, efter halva började jag ta slut, kunde inte ta hela andetag utan hade krampaktig andning, började bli snurrig, lite illamående och tänkte att två varv till, tjena, jag kommer inte kunna gå ut härifrån, fullständigt slut.

Som tur var såg Linda hur jag mådde och bröt efter två varv, jag låg kvar 20 minuter på en bänk och det mesta bara snurrade.

Har tränat ett tag nu och känner att jag blivit mycket starkare men varje gång Linda byter program blir jag chockad och inser att man blir aldrig fulltränad..

Nu ska jag köra programmet 2 varv denna vecka, 3 varv nästa och förhoppningsvis klara 4 varv om tre veckor, kunde inte lyfta armarna och var rejält sliten i lördags men körde två varv plus lite extra i söndags och det gick rätt bra, men bröt i tid för jag var på väg in i väggen igen om jag fortsatt kände jag, men det är grym träning!

Vi hörs och ses!