Blogginlägg 13

Blivit en hel del golf i veckan som gick, resultatmässigt upp och ner fortfarande.

Tänkte först anmäla mig till onsdagsgolfen, men då fick jag se att jag bara fick vara med utom tävlan då jag inte har tillräckligt med registrerade ronder ännu vilket jag inte hade riktigt koll på..

Har ju inte spelat ordentligt på 10-15 år så regler mm har jag inte riktigt koll på ännu märker jag.

Det blev 9 hål istället på både tisdag och torsdag, gick riktigt bra på Kungsbanan, 22 respektive 23 poäng på 9 hål och spel jag mestadels var riktigt nöjd med!

 

Däremellan, på onsdagen blev jag medbjuden till Sjögärde av en kompis, efter tisdagens 22 poäng var jag riktigt taggad och tänkte att det kunde vara en sänkning på G, istället blev det en mardrömsrunda.....

17 poäng......... Inte ens ett poäng per hål i snitt.... 10 bollar bortslagna.....

Kan säga att det inte är min favoritbana just nu...

Kändes som att alla hål var byggda för att inte passa mig, vatten precis i den längden mina slag går, varmt och jäkligt var det också, duffade varenda järnslag, tjockt gräs utanför fairway, fairway vet jag inte hur den var för den låg jag aldrig på, typ.....

Mycket tankar på onsdagskvällen, vad höll jag på med, tappat allt??

 

På´t igen på torsdagkvällen och 23 poäng på 9 hål, det var riktigt skönt!

Om golfen var kass så var sällskapet trevligare, en tjej från Forsgården som var riktigt duktig, lugnt och fint spel av henne.

Och så min vän som är rätt ny på golf men riktigt på G, han vann en partävling på Sjögärde häromveckan och ska till Bro Hof och spela final om någon vecka, kul!

Tycker båda banorna hos oss är riktigt fina, och roliga, jag har mest gått på kvällarna i lugn och ro, klart det går bättre när man är avslappnad utan press och stress. 

Fysen körde jag hårt i början av veckan, varje dag från söndag till torsdag, i helgen har det varit fullt upp med barnens aktiviteter så då har tyvärr fysen fått stå tillbaka, men har en träff med Linda i veckan för att få lite nya uppgifter så bara att köra på igen! 

Fredag till söndag denna vecka åker vi på fotbollscup i Skövde med våra tjejer så då blir det varken golf eller fys, blir till att ta igen nästa vecka!

Vi ses på klubben!