Linda

Jag heter Linda Maniette och jag har blivit utvald till 2018 Gör om mig!

Jag är 43 år, bor centralt i Kungsbacka med min sambo, Fredrik och mina två barn, Linus 14 år och Emilia 9 år. Jag är en envis, pigg och glad tjej som tycker om att hitta på saker och lära mig nytt! Jag jobbar sedan många år som fritidspedagog på en skola i Vallda där jag även är uppvuxen.

När jag var 15 år kom mina föräldrar på att vi skulle börja spela golf som en familjegrej. Jag tog mitt gröna kort och spelade under ungefär en säsong. På den tiden hade jag häst som jag red och tävlade hoppning med. Båda dessa sporter tar väldigt mycket tid och tillslut så vann hästen.

Jag flyttade till Phoenix, Arizona 2001. Jag jobbade inte där så jag hade mycket tid över. Där fanns många golfbanor trots ökenklimat och då kom jag på att jag skulle börja spela igen. Jag köpte klubbor m.m. tog några kurser på närmaste colleget och spelade på en public golf course nära där jag bodde.

2003 fick jag mitt första barn och då kom det klassiska uppehållet…

2013 separerade jag och hade åter igen mycket tid över. Då hade mina gamla klubbor ropat länge på mig i garaget och jag kände att nu var det dags! Pricken över i´et var att min sambo som jag då börjat dejta också spelade golf! Sedan rullade det på. Nu tog jag golfen mer seriöst och ville lära mig på riktigt, bli bättre, komma ner i handicap och sedan kunna vara med på lite tävlingar. Kul och utmanande!

Jag är jätteglad för att jag fick chansen till Gör om mig! Vilken möjlighet att få denna kontinuerliga träning på flera sätt som förhoppningsvis leder till en bra utveckling. Jag är så motiverad för detta, så nu kör vi!