Hannas Blogg

Sista blogginlägget 2017-11-06

Vilken resa det har varit under året! Jag fick en fantastisk möjlighet i mars/april när jag blev uttagen till ”gör om mig”-projektet. Det har varit väldigt roligt, lärorikt och som en bergodalbana på många sätt.

Inledningsvis i projektet så var det mycket som skulle ske på en gång. Bland annat träningsupplägg, förändringar i svingen, timmar på rangen och den mentala biten skulle börja jobbas med. Det var så härligt att få en tydlig plan på hur man skulle ta sig dit man ville. Det enda som var negativt var att jag ville öva så pass mycket även om min kropp inte riktigt kunde hänga med på det. Jag blev överansträngd mellan mina skuldror som utsattes mycket i både fys- och golfträningen. Jag fick helt enkelt sakta ner litegrann.

Om man går tillbaka till de mål som jag hade inför projektet så är jag väldigt nöjd med det jag har uppnått.

I mitt golfspel så ville jag bland annat skapa rutiner inför varje typ av slag och öka min spelförståelse för att kunna anpassa spelet efter mina styrkor. Här känner jag att jag har fått större koll och därmed mer trygghet i mitt spel. Under säsongens gång har jag dessutom efter träning fått andra typer av slag att kunna använda mig av i spelet. Jag vågar spela på ett sätt som jag inte har gjort innan på grund av att jag har blivit säkrare.

Min svingförändring som jag och Kristofer jobbade mycket med i början av säsongen gick inledningsvis bra. Tyvärr lyckades jag inte stanna vid den ”lilla” förändringen som Kristofer ville att jag skulle göra, utan förändrade svingen mer än det var tänkt. Under de senaste månaderna har jag så smått lyckats komma tillbaka till det svingspår vi önskade.

Vad det gäller handicap så var det aldrig mitt primära mål att fokusera på en siffra som jag skulle sänka mig till. Jag ville verkligen höja både min lägsta och högsta spelnivå. En liten förändring i handicap har dock skett. Från 12,8 till 11,2. Men jag spelar aldrig mycket sämre än mitt handicap numera. Däremot så har min bästa spelnivå nått nya höjder. Jag har exempelvis aldrig tidigare säsonger gjort så många birdies som jag har gjort i år. Ibland flera samma runda. 

Den fysiska träningen har gått bra även om jag tyvärr har känt att jag har fått hålla tillbaka där litegrann för att skona kroppen och spara mig till golfspelet. Jag känner mig dock mycket starkare och att jag kan hämta kraft till min sving från ställen där jag inte trodde det fanns muskler. Det här har även hjälpt mig mycket i min vardag numera. Jag står upp mycket i jobbet och blir inte lika trött i kroppen av detta.

Vad jag främst kommer att ta med mig av den mentala träningen är att dåliga tankar inte är farligt. Så länge man blir medveten om när en dålig tanke infinner sig så har man möjlighet att göra något åt saken. Jag har upplevt en del press då det har känts som att man har haft ögonen på sig och inför att man ska redovisa vad man har gjort varje vecka. Dåliga tankar har varit förekommande för mig framförallt under tävlingssituationer under året. Jag har tävlat mer och det har gått väldigt bra mestadels. Jag har vunnit många fina priser tack vare att jag oftare har lyckats hålla ihop mitt spel men också fysiskt orkat mer hela rundan. Främst har jag nog tagit fler bättre beslut på banan än tidigare som har hjälpt mig till ett bättre resultat.

Avslutningsvis skulle jag vilja passa på att tacka alla på Forsgården för all hjälp jag fått under året men också alla som har peppat och hejat på mig när vi träffats. Jag är så tacksam för att jag fick denna chans att utveckla mitt golfspel och jag längtar verkligen tills nästa säsong drar igång. Nu tänker jag fokusera på min fysträning under hösten och vintern för att skapa bättre förutsättningar att förvalta allt jag har lärt mig till nästa år!

Tack igen!

Hanna

Blogginlägg 27 2017-10-12

En härlig golfvecka har passerat. Även om jag jobbar ganska mycket nu och vädret har blivit kallare så har det ändå blivit lite golfträning. Under vardagarna blev det inget spel på banan, bara träning. Men under helgen spelade vi två stycken partävlingar som gick bra.

Jag tycker på många sätt att det är svårt att spela när det blir kallare. Händerna blir isbitar. Antingen får man frysa eller ha så mycket kläder så att man knappt kommer runt med sin sving. I helgen var det exempelvis tre grader ute när vi skulle gå ut på banan. Därav hade jag tre stycken underställ under mina vanliga golfkläder. Knappt svingbart alltså.

Både på lördagen och söndagen spelade jag och min man hummergolftävlingar. I lördags kom vi på åttondeplats och fick faktiskt ett par humrar på den placeringen. I söndags kom vi på tredjeplats och fick presentkort till en fiskbutik på 2000 kr. Bra helg helt enkelt!

Vi får se hur länge till man kommer ut på banorna på morgonen. Känns som att frosten och kylan håller på att ta över. Blir mer och mer fokus på fysträningen när det blir kallare. Jag är taggad för att bli starkare och skapa förutsättningar för en bra golfsäsong nästa år med allt jag har lärt mig!

Blogginlägg 26 2017-10-03

 

 

Träffade min mentala coach Johan Örtendahl i veckan. Kändes bra att prata genom lite saker med honom igen efter förra veckans smärre mentala kollaps. Vi pratade om vad jag skall fokusera på när det kommer dåliga tankar på banan. Under veckan som gått har jag spelat mycket golf. Det har främst varit i lag- och partävlingar och jag har några inbokade partävlingar kommande vecka också.

I fredags spelade jag Mix Megapol Invitational med jobbet som är en Texas Scramble tävling. Det var ett väldigt roligt arrangemang och häftigt att se så duktiga golfspelare som Helen Alfredson spela.

Det gick bra för vårt fyrmannalag även om vi hade det lite problem med att få ihop fyra utslag per person innan rundan var slut. Jag spelade ganska stabilt även om puttningen inte riktigt var med mig denna dag. Vi slutade på 56 slag netto och kom på andra plats. Vi vann jättefina priser så som biljetter till Tomas Ledin på Rondo.

 

 

 

Jag spelade även en foursame partävling med min man i veckan där jag också spelade bra. Tyvärr blåste det ganska mycket och banan vi spelade på var smal på sina ställen vilket resulterade i slagtapp.

Om vädret tillåter i veckan som kommer ska jag försöka ut och spela lite själv. Alltså inte i lag- eller partävling. Jag vet att jag har spelat bra det senaste men det är ju roligt att få ett individuellt resultat emellanåt också. Det är ju bara då man har möjlighet att sänka sig!

 

 

Har försökt få till en tid med Linda för att summera litegrann gällande träningen framöver efter detta projekt är slut. Känner att jag har en bra grund att stå på även om träningen har kantats av lite problem med kroppen längs vägen som har hållit mig tillbaka. Men snart börjar golfsäsongen lida mot sitt slut och jag känner att jag kan få tid att nästan bara fokusera på fysen.

Ha en härlig vecka!

 

Blogginlägg 25 2017-09-27

Rakt på sak. Har ni någonsin spelat så fruktansvärt bra på en tävling att ni blivit oroliga för vad folk ska tro? Detta hände mig i helgen.

Det var en tävling i Värmland där vi har vårt sommarställe. En tävling med en sponsor som sysslar med jakt och prisbordet var på ett totalt värde av 60 000kr. Golfen är unik med sitt handicapsystem och alla kan vara med. Detta är först och främst en god egenskap med sporten och gör att barn och gamla kan tävla med varandra oavsett förutsättningar.

Som Ni vet har jag under golfsäsongen fått hjälp på alla tänkbara sätt att förbättra mitt golfspel tack vare Forsgården. Det är sent på säsongen och de flesta bitar i mitt golfspel har fallit på plats, till och med närspelet är att lita på.

Under tävlingen spelar jag säsongens bästa golf... kanske mitt livs bästa. Jag behöver inte ursäkta mig för någon då jag har sänkt mig när jag spelat bra och vill inget hellre än att nå mitt mål med ett singelhandicap. Trots detta när jag ska slå inspelet på hål 15 så kom de negativa tankarna. ”Jösses, men vad kommer folk tro när jag kommer in med ett sånt sjukt bra resultat?”.

Jag slår inspelet... socket rakt ut i ett vatten som inte ens var i spel. Det hela slutar med nio slag på detta hål och sen går det bara utför. Eftersom det var slagspel så går det ganska snabbt att sabba mitt totala resultat. Det slutar med att jag landar på 75 slag netto.

Efter rundan så var jag ganska nedstämd och funderade på varför jag lät dessa tankar påverka mig så. Men senare på prisutdelningen så hade vinnaren i B-klassen ett fantastiskt resultat på 64 slag netto. Visst börjas det tisslas i publiken om myglare när vinnarscoren redovisas och det är tydligt att flera av någon anledning misstycker. Det är klart att ingen vill bli kallad för det och i golfsporten får man lita på att alla deltagare sköter sitt handicap som de borde.

När allt kommer omkring så vet ju jag att jag sköter mig. I fortsättningen tänker jag verkligen försöka låta bli att ursäkta mig (för mig själv eller någon annan) när jag spelar fantastiskt bra golf, för det har jag ingen anledning till!

I söndags så plockade vi mer svamp, det gjorde mig i alla fall lite gladare!

Ha en härlig vecka!

Blogginlägg 24 2017-09-18

I veckan har jag fortsatt dragits med min förkylning som inte riktigt vill försvinna.

Jag har stått lite på rangen och puttat en del. Men på banan har vi bara varit en gång och det var i torsdags.

Tänkte att det var bra att aktivera sig litegrann även om jag är förkyld, bara för att få igång systemet. Vi hann bara med totalt 12 hål den kvällen innan mörkret stoppade oss. Jag började lite knackigt på första hålet men det tog sig under rundans gång. De första 9 hålen hade jag 17 poäng. Detta med två streckade hål, hål 1 och hål 9. På hål 9 tappade jag ut andra slaget out till höger och därefter lyckades jag inte få bollen i hål på rätt antal slag.

Förutom de två streckade hålen spelade jag väldigt bra de första 9 hålen. Banan håller förvånansvärt god kondition om man tänker på regnmängden som har attackerat den det senaste. Hål 10 gjorde jag birdie, hål 11 par och hål 12 par vilket genererade 10 poäng på dessa tre hål. Lite surt alltså att vi var tvungna att bryta spelet efter 12:an på grund av mörkret när jag hade 27 poäng efter 12 spelade hål.

Säsongen lever än och jag har tre stycken tävlingar inplanerade innan denna månad är slut. Till helgen ska jag exempelvis spela en tävling där första pris är ett klass 1 vapen i form av en älgstudsare. Tydligen ska man även få chansen att övningsskjuta under rundan på olika stationer. Tur att jag har jägarexamen och precis var och sköt in bössan! Snart börjar ju jaktsäsongen!

Ha en härlig vecka!

Hanna

Blogginlägg 23 2017-09-12

I veckan har jag spelat flera golfrundor som har gett lite blandat resultat. Oftast så spelar jag ganska jämt och stabilt nu och har inte så djupa dalgångar. Men när jag spelar som bäst är oftast under tävling eller när det är något typ av tävlingsmoment involverat.

I helgen så spelade jag en årlig tävling i Värmland där vi har vårt sommarställe. Det är en tävling där alla golfare som har någon anknytning till bygden får vara med. De som förlorar tävlingen får oftast arrangera tävlingen till nästa år. Så inför tävlingen vet man inte vilken tävlingsform eller vem man kan tänkas spela med för än på speldagen.

Det visade sig vara en partävling denna gång och en scramble. Jag lottades ihop med en man som heter Kurre. Om vi lade ihop våra handicap så hade vi totalt 25. Vi delade det på två och fick ett utgångsläge på 12,5.

Vi spelade verkligen jättebra. Jag gjorde bland annat några slag på banan som inte hör till vanligheterna och blev väldigt glad över att spelet fungerade så pass väl. Men det gör det som sagt oftast när det är tävling. Jag fokuserar mer och skärper mig litegrann. Jag ska försöka göra det i mitt vardagliga spel också, men det tycker jag är svårt. Vi landade på 69 slag brutto och gjorde sammanlagt fem birdies, två bogeys och resten par. Så slutresultatet blev 56,5 slag netto och i och med detta kom vi på tredjeplats. Vi upplevde att vi inte hade kunnat spela bättre så vi var väldigt nöjda!

Ha en härlig vecka!

Blogginlägg 22 2017-09-04

Under veckan som gick har jag inte gjort många knop tyvärr. Jag skulle ha träffat Linda för träning, men Linda fick förhinder. Tur var nog det för samma kväll blev jag megaförkyld och febrig. Detta innebar sängliggande i några dagar och den enda golf och träning jag upplevt i veckan är från det som gått på tv. Man lär sig ändå ganska mycket genom att titta på golf på tv fast ur andra perspektiv. Men ja... det har varit segt att vara sjuk.

I slutet på helgen var vi i alla fall ute och plockade svamp... eller jag orkade inte plocka så mycket, men rensa svampen orkade jag!

I kommande vecka hoppas jag på lite mer ork i kroppen för till helgen ska jag spela en tävling. Tävlingsform vet jag dock inte för än på speldagen. Ska bli roligt!

Ha en bra vecka!

Blogginlägg 21 2017-08-28

Tyvärr lyckades jag och Linda inte ses i veckan som passerat. Hon har haft lite mycket med restaurangen på klubben och vi ska försöka ses i denna vecka istället på tisdag.

I veckan spelade jag nio hål på Kungsbanan med några vänner från jobbet. Det var skönt att komma ut och spela igen då det hade dröjt några dagar sedan jag senast spelade. Det gick verkligen jättebra. Den senaste tiden har jag ändå spelat ganska bra och framförallt lite jämnare.

Under rundan gjorde jag också några slag som jag är väldigt nöjd med. Bland annat en svår chip nära hål 6 green i ett utförsläge med tjock ruff, ett bunkerslag på hål 8 med mycket lite green att jobba med och en härligt slag med min fairwaywood (FW) på hål 9. Jag missade nämligen utslaget på hål 9 och hade mycket längre in till green än vad jag brukar. Så jag tänkte att jag skulle testa FW för att ha en chans att nå in på två. Jag har tidigare haft svårt att få upp min FW i luften när jag slår från gräs, men nu gick det fint och jag nådde green som planerat.

Jag gjorde några få små missar under rundan men inget som verkligen påverkade resultatet i stort. Resultatet blev tre över par och 22 poäng sammanlagt. Jag sänkte mig från 12,4 till 11,2 och jag är väldigt glad över att det mesta av spelet stämde.

Ha en härlig vecka!

Blogginlägg 20 2017-08-21

När vardagen tar full fart igen tar det lite tid att hitta tillbaka till sina rutiner och finna ett mönster som passar. I alla fall känner jag så. Det är mycket på jobbet och orken till att göra annat tryter litegrann. Men det är okej, den kommer snart tillbaka. Jag längtar verkligen tills jag ska träffa Linda på tisdag och få en liten genomgång av kroppen efter sommaren. Hon vet dessutom på vilket sätt hon kan ge lite extra motivation även om man i grund och botten måste ha den själv.

Golfen går faktiskt bra. Jag har en relativt hög lägsta nivå och förvånar mig själv ibland på banan över att jag blivit säkrare på det mesta. Framförallt har jag en plan över vad jag vill göra med de flesta slagen. Jag jobbar på att fokusera på och se det jag gör bra, vilket ändå är en hel del, istället för det som ibland går sämre.

 

Har ni funderat på vilken boll som passar er sving och ert spel bäst? Det är ibland en djungel med alla de olika alternativ som finns. Men det gör verkligen skillnad att åtminstone spela på den kategori av bollar som är mer fördelaktiga för en. Jag tycker att vissa bollförpackningar ibland kan innehålla lite missvisande information. Exempelvis bara för att en boll heter något med ”soft” så behöver det inte innebära att den är mjukare än en annan. Fråga i shopen så får ni hjälp.

Nu ska jag chippa lite i trädgården innan jobbet!

Hanna

Blogginlägg 19 2017-08-16

Åter till vardagen och jobb efter en härlig och lång semester. Det känns faktiskt ganska skönt att vara på hemmaplan igen och få tillbaka rutiner och tillgång till gymmet.

Det är en liten utmaning att få till träningen på samma sätt när man inte är hemma under semestern. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen och vara lite kreativ i övningarna.

 

Min tidigare putter var en Odyssey putter och det är även den nya som heter O-Works #1W SS Pistol. Det som är speciellt härligt med den är att den har en helt annan insert än vad jag tidigare varit van vid. Bollen rullar ut lite annorlunda vid träffen och det känns som att bollen börjar sin rull tidigare. Ja, här är ännu en av mina konstiga beskrivningar. Hur som helst trivs jag med den även om jag fortfarande håller på att försöka vänja mig vid hur den beter sig.

Härom veckan kom ju jag och Kristoffer två en partävling där priset var ett par wedgar. Eftersom vi båda två redan är fullt kittade med wedgar så bytte vi in dem. Jag valde faktiskt att byta till mig en ny putter. Min tidigare putter har jag varit relativt nöjd med men när jag testade den puttern som jag slutligen valde kändes den helt annorlunda.

I helgen var vi på släktträff i Mariefred och besökte bland annat Gripsholms slott. Väl värt ett besök där tycker jag. En liten mysig stad med fina gamla trähus och ett slott vars historia har präglat bygden runt i kring. Vi passade även på att spela släktgolfen där, en tävling som återkommer cirka var fjärde år. Min mamma spelade fint och tog andraplatsen, Kristoffer tog tredjeplatsen och jag tog den fjärde med helt okej stabilt spel. Första platsen släppte vi tyvärr denna gång ifrån den närmsta familjen. Skit! Får satsa på nästa släktgolf år 2021! Haha!

Nu ska jag gå till gymmet!

Ha en bra vecka!

Blogginlägg 18 2017-08-09

Under veckan som har passerat har jag spelat så mycket golf! I måndags så spelade vi en sällskapsrunda som tyvärr inte gick så bra. Jag kämpar på med min sving och lyckades inte skrapa ihop så många poäng.

I onsdags spelade jag en tremanna Texas Scramble - tävling i Skövde med min man Kristoffer och hans bror Tobias. Det gick desto bättre och jag hade många fina långa slag och inspel. Vi landade på 59,3 netto och var ganska nöjda med det även om det inte räckte till prispallen.

Under helgen har jag spelat tävling både fredag, lördag och söndag i Värmland. Fredagstävlingen var en singeltävling som jag inte vet om jag ska skratta eller gråta åt. Jag spelade emellanåt fantastiskt men dalarna var riktigt djupa vilket gjorde att resultatet sammanlagt inte var att hänga i granen då det var slagtävling.

På lördagen var det dags för en greensometävling. Jag spelade med Kristoffer och det gick jättebra. Det brukar ändå gå ganska bra på sådana tävlingar då vi kompletterar varandra på banan. Det räckte till en tredje plats och vi vann fina knivar från Leif Mannerström.

På söndagen var det också en partävling, men denna gång en fyrboll bästboll tävling. Både jag och Kristoffer spelade bättre än vårt handicap och landade tillsammans på 46 p.

Detta räckte till en andra plats och vi vann fina wedgar från Cobra.

Eftersom det har blivit så mycket golf denna vecka så har jag legat lite lågt med den fysiska träningen. Jag har bara gjort min stabilitets- och rörlighetsträning för att orka med golfen bättre.

Det är väldigt roligt att ibland spela andra banor i landet! Men när man gör det så inser man också vilken fantastiskt fin hemmabana man har och i vilket skick den är i!

 

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Blogginlägg 17 2017-07-24

Jag har spenderat veckan med att försöka återfå min sving. Jag tycker det går bättre men misstänker att jag inte gör exakt samma sak i varje sving. Närspelet går bra och jag litar på det på ett helt annat sätt nu. Tidigare när jag har legat på eller nära green så har jag ändå upplevt att jag har ingen aning om hur många slag jag behöver för att få bollen i hål. Nu är det annorlunda och jag känner mig mer trygg i det jag gör.

Jag har fått beskedet att mina besvär i ryggen beror på överansträngning från all fys- och golfträning och avhjälps bäst med hjälp av vila... Vila? Det har man ju verkligen inte någon lust med. Jag ska försöka dra ner på dom övningarna som påverkar bröstryggen mest, i hopp om att skona den lite.

 

 

Kommande vecka blir det mindre träning men mer golf. Vi har semester nu och kommer inte vara hemma men vi har inbokat en sällskapsrunda samt tre tävlingar. Det ska bli väldigt roligt!

Ha en bra vecka och njut av sommaren!

 

Bloggingägg 16 2017-07-17

Veckan som har passerat har varit lite av en kämparvecka. Jag har känt att efter förra veckans kollaps på rangen har jag fått försöka justera tillbaka svingen så som jag vill ha den.

Detta har gjort att jag inte spenderat någon tid på banan denna vecka utan bara på rangen. Jag försöker gå mer rakt bak i baksvingen för att möjliggöra rätt spår i nersvingen. Tycker ändå att jag har kommit en bit på vägen och träffar bollen igen och slår fina slag på rangen. 

Det är svårt att veta när den förändring man gjort är tillräcklig. Jag har försökt filma mig själv nu när jag har svingat för att försöka se om jag ligger rätt. Ska försöka stöta på pro Kristofer på Forsgården i början av veckan och visa ett filmklipp. Men det är ändå svårt att bibehålla denna känsla över att man tror att man gör rätt och vara komfortabel i det. Till och med när pro Kristofer har sagt att min förändring är tillräcklig så kan jag fortfarande ifrågasätta min sving och tänka – ”gör jag som han har sagt nu”. Det är då det sker oönskade och omedvetna förändringar av svingen. Ska jobba med att tro lite mer på mig själv.

Jag ska försöka hinna träffa Linda i början av denna vecka. Det var ett tag sedan vi sågs och det vore toppen om vi fick till en tid innan min semester. I övrigt går träningen helt okej även om jag ofta besväras av problemen jag haft under våren i ryggen. Försöker att inte tänka så mycket på det även om det för ont. 

Ha en härlig vecka!!!

Blogginlägg 15 2017-07-10

Denna vecka har varit jobbig! Jag träffade pro Kristofer i onsdags och det gick verkligen jättedåligt. Som jag nästan befarade så har jag fortsatt förändra min sving utan att jag själv har velat det. Jag träffade knappt någon boll på rangen och jag blev väldigt uppgiven och ledsen.

Senare på kvällen skulle jag och min man gå ut och spela 18 hål. Jag var inte jättetaggad på att gå ut och spela då det hade gått så dåligt tidigare under dagen. Men rundan gick över förväntan och jag kom in med 37 poäng. Va??? Ibland orkar jag bara inte med den mentala berg och dalbana som golfen tar med en på. Ena stunden är man helt förstörd och andra stunden är man ganska nöjd.

Kommande vecka har jag lite mer tid till att stå på rangen och försöka få tillbaka lite självförtroende igen. Ska försöka filma min sving litegrann mellan gångerna. Jag känner att det är när man börjar fundera på om man gör rätt eller inte som man omedvetet börjar göra ändringar som är helt onödiga.

Det var längesedan jag träffade PT Linda nu. Min träning flyter på bra men vi skulle behöva ta en träff snart om vi kan få till det och kolla läget. Ska se vad hon kan ha för tider över.

Hej å hå kämpa på!

Hanna

 

Blogginlägg 14 2017-07-03

Närspelet börjar ändå ta sig en aning. Jag gör i alla fall lite färre duffar i chippningen och längdkänslan i puttningen känns bra. Jag har verkligen försökt att lugna ner mitt spel lite. När jag ska slå bollen måste jag verkligen påminna mig själv om vad jag ska göra och vilket beslut jag fattat om linje eller liknande. Annars blir det bara något halvdant försök utan fokus.

Ett tråkigt men bra exempel på när jag har för bråttom och gör bort mig på banan var häromdagen vid hål 12 på Slottsbanan. Jag tar bara upp en klubba och ska skicka iväg bollen... det vill säga min fairwaywood. Big mistake! Utslaget går plums (!!!) ner i första vattnet. Ett vatten som jag egentligen aldrig behöver ha i spel. Blir sen en dubbelbogey på hålet och det grämer mig när jag inte tänker efter utan bara kör på och har för bråttom. Likande saker händer på andra hål. Även om jag inte lägger mig i vattnet så kan jag ta fel klubba och lägga mig i mindre fördelaktiga positioner för nästa slag. Jag blir tokig på mig själv!

Rundans bästa slag häromdagen var i alla fall utslaget på hål 10. Det var nära och höll nästan på att förstöra hålkoppen. Jag hann i alla fall få den där sugande känslan i magen som man kan få när någonting håller på att bli riktigt bra!

Ett annat roligt slag var utslaget på hål 18. En dag som denna var det nämligen medvind vilket gjorde att utslaget gick långt och andra slaget blev ett mycket kortare slag än vad jag är van vid där.

Fysträningen har gått riktigt bra i veckan som passerat och kommande vecka ska jag träffa Kristofer. Jag är lite orolig för att jag omedvetet har lyckats ändra lite saker i svingen... Men det löser sig i så fall!

Ha en härlig vecka!