Forsgårdens Business Club

Att vara medlem i Forsgårdens Business Club skall inte vara enbart golf utan vi kommer vara er partner vid en mängd olika tillfällen.

Vi vill gärna att man ser på Forsgårdens Golfklubb och dess Business Club som den naturliga mötesplatsen. En mötesplats som är en del i ert försäljningsarbete eller i utvecklande av ert kundsegment. Det vi erbjuder ger er möjligheten till många timmar med kunder och chansen att skapa viktiga och långsiktiga relationer. 

Vi är igång under hela året och arbetar hårt för att skapa mervärden för våra Företagspartner, deras anställda och så självklart för våra medlemmar. Allt från månatliga erbjudanden till överenskommelser som skapar kontinuerliga mervärden för alla.

Ett kundmöte där man förenar nytta med nöje, ett antal timmar med era viktigaste och bästa kunder eller ett möte i någon av våra trevliga lokaler. I samarbete med Forsgårdens Kvarterskrog erbjuder vi lokaler som lockar till möte och trevliga event. Planera ett frukostmöte, en föreläsning eller företagsdag hos oss. Före, under eller efter kan man sedan spela golf alternativt ordna en Clinic för utveckling av spelet.

Forsgårdens Business Club
Patrik Uggla

patrik@forsgarden.se
0300-566 358