Om oss

FGGK Business Club vill med denna web sida ge alla medlemmar samt våra partner och deras anställda möjlighet att ta del av erbjudanden från Partners till vår Business Club.

Det kommer att gynna dig som medlem men även ge våra Partners en möjlighet att kunna få möjlighet att sälja och erbjuda alla tjänster till en stor mängd personer som har koppling till Forsgårdens Golfklubb.

Vi kommer att lägga ut månadserbjudanden men även kommer det finnas generella erbjudanden som man kan använda under hela året.

En nyhet för året är att vi kommer även att rekommendera företag som tillhandahåller hantverkstjänster i olika former, ni är flera som kanske behöver en duktig snickare eller hjälp med andra hantverksgrupper som målare, rörläggare, kakelsättare mm.

För att det skall bli intressant att med jämna mellanrum gå in på Business Club sidan kommer vi ha varierande specialpriser till de som frekvent är inne och ser vad som händer på sidan. Så var vaksamma och kolla upp vad vi kommer med för erbjudanden det kommer med all säkerhet att löna sig.

Välkommen

FGGK Business Club