Gästspel

Slottsbanan och Kungsbanan är öppna med sommargreener och tidsbokning gäller.

Nu när hösten har kommit kan det vara risk för att banan stänger på morgonen dels p.g.a. att det kommer mycket regn men också när det är frost.

Vad händer vid frost på banan? 

Nu är den första frosten kommen och det gäller att vara extra försiktig om banan. Det är framför allt den första frosten som är extra känslig fär gräset. Därför ber vi er respektera om vi håller banan stängd tills dess vi får klartecken från Banchefen. 

Viktigt att veta när du bokar din starttid...:

"Vid frost förverkas din starttid då vi inte har möjlighet att förskjuta tiderna" 

 

  • Tänk på att om ni bokar tidiga starttider kan er speltid förverkas vid ex frost eller dimma. Vi skjuter inte fram starttiderna i tidsschemat.
  • Laga noggrant nedslagsmärken redan nu från start, så vi alla hjälps åt att säkra fina greener.
  • Ta med en sandbehållare för att laga uppslagen torv ute på banan

Lycka till med spelet! 

 

Hjärtlig välkommen till Forsgårdens Golfklubb!

Handicap och medlemskap

För att spela på Slottsbanan (18 hål) och Kungsbanan (9 hål) ska du vara  medlem i någon golfklubb och ha handicap 36 eller lägre.
Vi tillåter dock att en spelare i bollen har handicap max 54 när spel sker tillsammans med klubbmedlem.

Vi bjuder på banguide
Vi är angelägna om ett bra tempo på banan och att det inte skall vara några förseningar. Därför erhåller du den exklusiva banguiden Strokesaver utan kostnad vid erläggande av full greenfee. Vi har också 10 minuter mellan bollarna. 

Bokning upp till 30 dagar före spel
Som greenfeegäst kan du boka starttid upp till 30 dagar före spel, med undantag av helgdagar mellan kl.07:00-12:00 då våra medlemmar kan spela med sina gäster.  Vid önskemål om bokning mer än 30 dagars framförhållning kontakta kansliet. Då debiteras 100 kr i förbokningsavgift per spelare.
Klicka här för att se hela bokningsinformationen


Hyr en golfbil

Banan är visserligen lätt att gå, men det finns möjlighet att  hyra en bil hos oss. Vi har flera nya miljövänliga (eldrivna) bilar. B-körkort krävs.
I shopen finns också elvagnar och vanliga vagnar att hyra.

Välkommen att boka
Boka via nätet (www.golf.se) eller på telefon 0300-566 350 (vxl)

Boende

Prova även att sök hotell genom http://www.trivago.se/goeteborg-52398/hotell. Vi rekommenderar gärna Hotel Gothia Towers centralt i Göteborg med Liseberg som närmaste granne, därifrån kan du åka pendel eller bil på ca 20 minuter.

Har du egen husbil med, så finns el-stolpar att hyra på klubbens parkering. 100 kr per dygn (med tillgång till klubbhusets duschar och toaletter)

Välkomna till Forsgårdens Golfklubb!