Shop

Henrik Dihné, det är jag som är Headpro på Forsgårdens Golfklubb. Vi arbetar i ett team med all golfutbildning och driver en välfylld och fräsch GolfStore shop. Vi har en av Sveriges största studios där vi jobbar med både lektioner och Custom Fitting. Vi är specialister på Custom Fitting!  

Hos oss hittar du allt du behöver för att ta ditt golfspel till en ny nivå. Vi har båda stor erfarenhet av såväl tränaryrket som professionellt spel runt om i världen. Med stort tekniskt kunnande, pedagogik så hjälper vi dig att nå dina mål.

 

Välkomna, önskar Henrik med personal!

Viktig information från shopen!

Under maj månad så kommer en ny datalag träda i kraft och vi vill säkerställa att våra register är förenliga med dem nya lagarna.


Vi har redan börjat att skicka ut ett mail där ni, OM ni vill få information ifrån shopen (nyheter, träningar, kurser, resor, och Rea) måste bekräfta att ni vill mottaga nyhetsbrev från shopen. Detta gör ni genom att öppna mailet och klicka på den grå knappen ” Lägg till mig i denna lista”. När detta är gjort kommer ni få info från Shop/Pro via nyhetsbrev. Detta nyhetsbrev är skiljt från det som Karolina skickar.

Vi kommer att lotta ut en Driver, samt 3 dussin golfbollar till dem som registrerar sig via länken, gäller till och med 28/2018.

Om nyhetsbrevet från shopen ser konstigt ut i storlek, så beror det på att Outlook 2016 och tidigare versioner inte stödjer moderna versioner av nyhetsbrevprogram. Öppna då mail i webbläsaren för korrekt storlek

Tack för er hjälp

Mvh 
Henrik Dihné

Head Pro