Vi söker funktionärer till Lag EM 2018

Lag EM Flickor 2018

Forsgården har ett jätteroligt arrangemang nästa sommar och det är Lag EM flickor som går av stapeln 10-14 juli nästa sommar. Vi kommer att få besök av hela 20 olika nationer där det i varje lag spelar 6 flickor. Till varje lag kommer en landslagskapten, tränare och diverse funktionärer. Alla flickor samt kaptener kommer att bo på Särö Hus och vi kommer att ansvara för transport mm.

Det kommer att bli ett jättestort arrangemang och vi ser verkligen fram emot att visa vår bana och anläggning från dess bästa sida.

Hela arrangemanget ger oss god publicitet och det är så roligt att vi får stå värd för detta evenemang. För allas information kommer det inte att kosta oss något att arrangera mästerskapet utan det kommer att gå plus minus noll för klubben. Klubben får en summa från SGF för att vi tillhandahåller banan men i gengäld ska vi stå för en del kostnader likt invigninsceremoni mm vilket till slut blir ett nollsummespel.

Funktionärer

Vår klubb har fantastiska medlemmar som alltid gör ett strålande jobb vad det gäller ideellt arbete som funktionärer vid stora mästerskap. Även till denna tävling behöver vi ett antal funktionärer som hjälper till med diverse olika saker under veckan. Vill du vara med och bidra med din hjälp under veckan och vara en del av detta stora evenemang? Vi behöver din hjälp.

Är du intresserad så maila gärna till Bosse Dahlström, bosse.dahlstrom@tele2.se, som är projektledare för Lag EM.

Varmt välkommen till en fantastisk vecka på Forsgården!

Läs mer om arrangemanget genom att klicka på bifogad fil nedan.

Nordea Masters

Det finns ytterligare ett trevligt arrangemang som behöver funktionärer och det är Nordea Masters som spelas den 16-19 augusti på vår grannklubb Hills i sommar. Så roligt att denna tävling är i Göteborgsområdet!

Vill du vara funktionär under Nordea Masters så maila till Marianne Persson på mailadress: cgp@telia.com