Utökning på tränarsidan!

Forsgården satsar för att göra det möjligt för alla medlemmar att få ännu roligare med sin golf!
Fler tränare med frisk energi kommer in i vår stab. Alla medlemmar kommer få möjlighet att uppleva nya kursupplägg och andra roliga aktiviteter kring golfen för att göra sporten ännu mer givande!

• Ludvig Jexler är vår nya Idrottsansvarige som vi presenterat i tidigare mail. Han är en erfaren tränare som de senaste åren gjort ett fint jobb på Särö GK. Ludvig kommer att arbeta med juniorer och breddidrott samt ge lektioner och kurser till alla olika kategorier av golfare.
  • Per Nellbeck kommer att starta hos oss i mitten av mars. Pelle är en välkänd golfikon i Kungsbacka med ett förflutet av 30 år som Head Pro på Kungsbacka GK. Pelle kommer nu att arbeta hos oss som konsult och han kommer att ge kurser, lektioner och custom fittings.
  • Axel Hassering som nu går tränarutbildningen kommer att arbeta hos oss som assisterande tränare under 6 månader med huvudfokus på barn och ungdomar, kurser och lektioner.
  • Johan Nordahl är vår shopansvarig som är mycket kunnig på golfutrustning och har alla verktyg för att göra dig till en bättre golfare.
  • Henrik Dihné är fortsatt vår Head Pro med fokus på privatlektioner, grupplektioner, custom fittings och shop.
  • Utöver dessa tränare har vi även vår personliga tränare Linda Christiansson som lär oss golfare om träning och kost samt vår mentala tränare Johan Örtendahl som hjälper oss golfare att tänka "bäst när det gäller".

Vi är stolta över att presentera denna tränarstab som är oerhört rik på erfarenheter och kompetens!

Hos oss på Forsgården finns alla verktyg för dig som vill utveckla ditt golfspel!

Ta chansen att utveckla ditt golfspel till en ny nivå tillsammans med Forsgården!