Unga kockar i köket

Vem vill inte sätta sig till dukat bord och få maten serverad?

Tisdag 8 augusti har ni chansen att få bli servade av era barn som tillsammans med vår kökschef Fredric lagar en trevlig 3-rätters middag till hela familjen.

 

Barnen kommer till forsgården 14.00 och middag serveras kl 18.00.

Eftermiddagen kommer innehålla en hel del bus och skratt och givetvis lite grundläggande tips och knep i köket för näst kommande mästerkockar.

Förrätt:
Toast Skagen med citron, picklad rödlök och toppad med löjrom

Varmrätt:
Ryggbiff med sommarprimörer, parmesanrostad potatis och rödvinssky

Dessert:
Rårörda jordgubbar med vaniljglass och vispad grädde

Anmäl era barn och övriga familjemedlemmar senast fredagen 4 augusti
till fredric@forsgarden.se

Pris per person 175kr

Väl mött!
Fredric

Fler artiklar

Namn Datum
Ny tävling för juniorer 2017-08-15
Ny Bistromeny 2017-08-12
Lunchmeny v 33 2017-08-12
Arbete på banan 2017-08-08
KM Vinnare 2017 2017-08-07