Tappra Barn

Välgörenhetsgolf på Forsgårdens Golfklubb!

Den 27 augusti arrangeras en stor välgörenhetstävling där ambassadörerna och initiativtagarna är trestegshoppare Christian Ohlsson och hockeyspelare Pebben Axelsson.

Stiftelsen Tappra Barn hjälper barn lokalt i de städer vi finns verksamma i, en av spelplatserna för golf är på Forsgårdens Golfklubb i Kungsbacka. Alla pengar som samlas in i en stad, går oavkortat till barn på samma ort. Vi samlar in pengar genom en rad olika aktiviteter, events och kampanjer.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något... Du kan också bidra till att hjälpa barn som har det tufft i din närhet!

Denna dag spelas 18 hål där tre spelare får tävla i en scramble tillsammans med en välkänd Idrottsprofil.
Dagen avslutas med bankett och stor aktion. Allt överskott går naturligtvis till behövande barn. Vi på Forsgården är stolta över att vara en del i detta arrangemang och bidra till detta ändamål.

ALLA MEDLEMMAR kan hjälpa till genom att köpa en lott i shopen! Lotten ger dig möjilgheten att VINNA EN SPELPLATS denna dag! Lotten kostar 100 kr och pengarna går naturligtvis till välgörenheten för barn.

Köp en lott i shopen - Ta chansen att vinna en plats till en oförglömlig dag - Bidra till välgörenhet för barn!

För mer info: www.tapprabarn.se

Rangen stängd på tisdag morgon fram till kl.10.00 2018-08-15