Robin - vår nya krögare!

Varmt välkommen Robin!

Robin Dönges kommer att bli vår nya krögare från 2018 och framåt. Vi är väldigt glada över att presentera denna duktiga kock som även är en mycket driven man. Forsgården ser fram emot ett långt och lyckat samarbete!

Nedan finns en härlig presentation och hälsning från Robin:

ÄNTLIGEN MIN EGEN RESTAURANG!

Hej alla golfare. Mitt namn är Robin Dönges och det är med stor glädje jag nu kan meddela att jag äntligen skall driva min egen verksamhet. Jag är 27 år gammal och har sedan skolgången arbetat inom restaurang, min huvudsyssla som kock har varit matlagning på hög nivå inom alla olika former.

Efter restaurangskolan på Lindälvs gymnasium i Kungsbacka klev jag rakt in i att driva Gräppås Golfkrog. Klubben hade tidigare haft fyra olika krögare under lika många år. Jag och min skolkamrat Michael Sörensson fick förtroendet och engagerades av Gräppås Golfklubb för att driva köket där. Under fyra år gjorde vi det tillsammans men Michael valde sedan att gå vidare. Detta gjorde att jag själv fortsatte ytterligare ett år, men möjligheterna att utveckla verksamheten på Gräppås var begränsade vilket gjorde att jag fattade beslut om att söka mig vidare.

Gottskär hotell blev sedan den nya utmaningen, under de två år jag arbetade där blev variationen stor med allt från Lunchmenyer och A la carte till stora bröllop samt en del catering.

Efter dessa två år blev jag rekryterad till en ny tjänst som restaurangchef för det nya MATVERKET som drivs i Elanders gamla lunchlokaler.  Detta blev en stor framgång då verksamheten på ett år gick från ca 60-70 lunch om dagen till i dag många gånger över 300 per dag. Jag har dock alltid haft en längtan till att driva min egen verksamhet och det är därför jag nu glädjs mycket över att jag tillsammans med min sambo Caroline har givits möjlighet att ta över och driva Forsgårdens Golfkrog. Jag har stora förhoppningar om att skapa en populär och omtyckt restaurang på Forsgården till glädje både för klubbens gäster men även för övriga invånare i kommunen. Jag tror mig efter flera års arbete som golfkrögare ha en god bild av medlemmars önskemål och hoppas kunna uppfylla dessa. Forsgården har haft en beryktat omtyckt kiosk på nian som med stort beröm drivits av en vän till mig, Glenn. Att fullfölja detta blir en utmaning och den utmaningen vill jag ta.  Jag har som målsättning att driva kiosken på ett minst lika bra sätt som Glenn har gjort.

ROBIN'S PÅ FORSGÅRDEN

Jag har visioner och ett långsiktigt tänkande med att starta denna verksamhet och en plan för att skapa ett namn med en positiv klang när man talar om Robin's på Forsgården. Lite mjukstart kommer det att bli och intrimning av alla detaljer med start den femte mars. Jag är väldigt glad över detta och det är med stor glädje Jag och Caroline vill välkomna alla våra gäster med öppna armar. Å vet ni vad? Vi gör god mat också!

Hoppas vi ses!

Mvh Robin & Caroline