Ny tränare och idrottsansvarig

Ludvig Jexler har nu börjat på klubben och kommer både ta hand om juniorverksamheten samt att hålla i kurser och privatlektioner ihop med Henrik. Här kommer en kort presentation av Ludvig själv:

Hejsan!

Mitt namn är Ludvig ”Ludde” Jexler och jag ser mycket fram emot att vara en del av tränarteamet på Forsgårdens GK.
Gick PGA’s tränarutbildning 2010-2013, kommer närmast från Särö Golf Club. Hade + i hcp för ett par år sedan, i nuläget ca. 2.
Som junior tävlades det flitigt på nationell nivå och har under senare åren erfarenhet från caddieuppdrag på PGA Latin America.

Tjusningen med tränaryrket är att leda personer i alla åldrar och anpassa övningar efter fysisk förutsättning på ett pedagogiskt sätt.
Är uppvuxen i Kullavik och har god kännedom om hela Kungsbacka samt Forsgårdens GK.

Det skall bli mycket kul att ingå i Forsgårdens team och bygga vidare mot klubbens framtida visioner.
Under 2019 och framåt hoppas jag lära känna Er medlemmar/föräldrar/juniorer och skapa en god gemenskap, samt utveckla idrottsverksamheten.

Vinst i Ryder Cup 2019-08-19
KM Vinnare! 2019-08-19