Lag EM 2018 på Forsgårdens GK

Lag EM Flickor 2018

Forsgården har ett fantastiskt arrangemang i sommar och det är Lag EM flickor som går av stapeln 10-14 juli. Vi kommer att få besök av hela 20 olika nationer där det i varje lag spelar 6 flickor. Till varje lag kommer en landslagskapten, tränare och diverse funktionärer. Ett stort arrangemang som ger oss mycket glädje och publicitet. Vi kommer att visa vår bana och anläggning från dess bästa sida.

Vi är så stolta över att stå värdar för detta evenemang!

Funktionärer

Vår klubb har suveräna medlemmar som alltid gör ett strålande jobb vad det gäller ideellt arbete som funktionärer vid stora mästerskap. Även till denna tävling behöver vi ett antal funktionärer som hjälper till med diverse olika saker under veckan. Vill du vara med och bidra med din hjälp under veckan och vara en del av detta stora evenemang? Vi behöver din hjälp!

Anmäl ditt intresse att hjälpa till under Lag EM så snart som möjligt genom att maila till Bosse Dahlström, bosse.dahlstrom@tele2.se, som är projektledare för Lag EM. Skriv i mailet:

• Namn
  • Golf ID
  • Storlek på tröja

Varmt välkommen till en fantastisk vecka på Forsgården!

Läs mer om arrangemanget genom att klicka på bifogad fil nedan.