Grattis Lisa och Oscar

Scandinavian Masters Juniorfond

Igår kväll på vårt mycket välbesökta Höstmöte tilldelades två stipendium ut till ett par av våra högpresterande juniorer, stipendierna kommer ur Scandinavien Masters Juniorfond Forsgårdens Golfklubb.

Först upp var Lisa Ekberg som bland annat fick stipendiet för att ha visat goda kvaliteter och presterat en mängd fina resultat under året. Hon har förmågan att vilja utvecklas, bidrar till en positiv stämning på klubben och är en god kamrat.

Den andre stipendiaten var Oscar Gustafsson som fick utmärkelsen för att ha gjort stora framsteg under säsongen 2017. Han tar stort ansvar för sin utveckling och bidrar till en god stämning inom de träningsgrupper han medverkar i.

Vi önskar er bägge ett stort lycka till i framtiden och hoppas få chansen att följa era framgångar inom golfen i många år framåt.