Bokningsregler 2018

Bokningregler 2018

Medlemmar

• Tidbokning alla dagar 06-21 kan bokas 30 dagar före önskad starttid.
  • Lördag, Söndag och helgdag fram till kl.13.00 är bokningsbara endast för medlemmar med gäster.
  • Lördag, Söndag och helgdagar är en tid varje timma bokningsbar tidigast kl.08.00 en dag före spel.
  • Max 2 samtida bokningar per person på Slottsbanan och 4 samtida bokningar per person på Kungsbanan.
  • Bokning mer än 30 dagar innan kontakta receptionen. Förbokningsavgift på 100 kr / person tillkommer.

Gäster

• Tidbokning alla vardagar 06-21 kan bokas 30 dagar före önskad starttid.
  • Lördagar, Söndagar och helgdagar efter kl.13.00 kan bokas 30 dagar före önskad starttid.
  • Lördag, Söndag, helgdagar efter kl.13.00 är en tid varje timma bokningsbar tidigast kl.08.00 en dag före spel.

Allmänna regler

• Receptionen och golfvärdar har befogenhet att sätta samman spelare till 4-bollar inom en tidsram om 30 minuter på Slottsbanan och Kungsbanan för att optimera platstillgången.
  • Eventuella avbokningar skall göras senast 2 timmar före bokad starttid
  • Alla starttider skall anmälas/kvitteras senast 15 minuter före start
  • EJ avbokad eller kvitterad tid betraktas som ”NO SHOW” och följande avgifter faktureras
    • Medlemmar 100 kr