Banan är öppen

Banan är öppen med sommargreener

 

För allas information vill vår banchef Robin berätta att det är en del arbeten ute på banan som ännu inte är helt färdigställda:

  • Bland annat har vi öppna diken på hål två och sexton på Slottsbanan som ska läggas igen. Varför vi inte kunnat färdigställa dessa områden är för att vi väntar på torv som precis som allt annat är försenat tack vare den sena våren.   
  • För tillfället jobbar vi frenetiskt med att fylla sand i våra bunkrar. Arbetet kommer fortgå i ytterligare någon vecka eller två.
  • Under de närmsta veckorna kommer vi också att lägga fokus på att jämna till några tees som med tiden satt sig. Dessa kommer att torvas av och jämnas till för bättre spelkänsla.
  • Inför öppningen på fredag är min förhoppning att det mesta ska vara klippt och att greenerna är rullade med en asfaltsvält.   

Välkomna till en ny härlig säsong - Vi ser fram emot att träffa er alla! 

 

Bokningsregler för 2018

Vi är en populär golfklubb och många vill spela på vår bana. Därmed har vi ett mycket högt speltryck på vår banan och för att skapa en rättvisare fördelning av starttiderna bland klubbens alla medlemmar kan man nu boka en starttid lite närmare helgen och inte fullt så långt i förväg som tidigare. 

En tid i timman kommer att vara möjlig att boka tidigast kl 08.00 en dag före spel. Detta gäller då bokningar för lördag, söndag och helgdag. Detta kommer att bli kanon hoppas vi!