Forsgårdens GK, din hemmaklubb!

Vår ambition är att tillhandahålla en rolig och välskött bana, ett trivsamt klubbliv och ett intressant utbud  av aktiviteter för alla åldrar.
Vår personal, restaurang och inte minst alla våra ideella krafter arbetar för att  möta  golfarens behov och önskemål.

Golf är idrott och prestation, men också naturupplevelse, gemenskap och motion.
Golfen förenar över generationer, den lockar dig utomhus i alla väder, den utmanar din styrka och precision.
Den ger avkoppling och stimulans. Allt detta för en rimlig årsavgift, anpassad efter hur mycket du vill spela.

I menyn till vänster finner du mer info om de olika medlemsskapen. Behöver du hjälp för att hitta rätt medlemskap för just dig?
oss på kansliet kansli@forsgarden.se eller på telefon 0300-566350

Sedan 2011 har Forsgården övergått från medlemslån till spelrätter (från 26 års ålder)
Läs mer om hur du skaffar en spelrätt under rubriken "Spelrätter och värdebevis" eller klicka här!