Handicapserie D50+, klubbar emellan, 2017

Ansvarig: Margareta Assarsson

Vilka klubbar är med i serien?

Serien innefattar 24 klubbar i Göteborg och Kungsbacka och är uppdelad på 4 grupper med
6 lag i varje. Serien spelas med tre omgångar i maj-juni och tre i augusti

Av spelschemat, (kommer senare), ser du vilka klubbar som ingår samt banor och starttider för vår delserie.

Vem kan delta?
Alla damer födda 1967 eller tidigare med handicap mellan 10 och 30 är välkomna att anmäla intresse. (Har du högre handicap är du också välkommen men spelar ändå på hcp 30).

Anmälan till Margareta Assarsson, se nedan.

Vi är ett lag som håller ihop hela säsongen! De två bästa i en match får förnyat förtroende och för övriga sker ny uttagning av Margareta. Har man inte spelat banan tidigare är det önskvärt att man "spelar in" före tävlingen.

Vilken spelform är det?
Spelet är slagspel och med handicap. Laget består av 4 deltagare där de 3 bästa resultaten räknas.
Matcherna går på måndagar, men med varierande starttider, ej klart ännu.

Hur anmäler man intresse för att delta?
Anmälan till Margareta Assarsson, via e-post (helst): margareta.assarsson@telia.com eller eventuellt telefon: 0300 - 625 17 eller 0703 - 25 13 31

Jag vill ha din e-postadress, telefonnummer, ditt handicap och golf-id.
Välkommen med din intresseanmälan!

De två bästa lagen från varje grupp går vidare till final (datum ??) på, om möjligt på neutral bana.

Vi spelar följande datum och bana i grundserien i Forsgårdens grupp

8 maj Backa Säteri
22 maj Kungälv/Kode