Forsgårdens Golfklubb

Vår VISION

Vi skall vara det första  alternativet för  dagens  och morgondagens golfare i Kungsbacka kommun och dess närområde.

Vår verksamhetsidé

Forsgården - Golfklubben mitt i Kungsbacka som till sina medlemmar, samarbetspartners och gästspelare erbjuder en helhetsupplevelse med golfspel  och social gemenskap på vår högkvalitativa 27-håls anläggning.

Välkommen till Forsgården!

Mitt i idylliska staden Kungsbacka hittar Du Forsgårdens Golfklubb.

Klubben är idag en 27-hålsanlägging med 1 700 medlemmar, årligen ca 9 000 gäster, trivsam klubbgemenskap, tävlingsverksamhet och träning för alla åldrar och nivåer.

I klubbhuset inryms en populär restaurang; Forsgårdens Golfrestaurang med välsmakande menyer från frukost till supé. Här finns reception och en välsorterad golfshop; Golfstore där du finner utrustning, mode, skor och inte minst, våra skickliga tränare. Omklädningsrum finner du i bottenvåningen.  I anslutning till klubbhusområdet finns vår drivingrange med tillhörande studio där våra tränare ger lektioner. Intill klubbhuset, vid 18:e green ligger vår konferensavdelning.
1993 och 1996 arrangerade Forsgården Scandinavian Masters.  Med ödmjuk stolthet förvaltar vi denna historik och gläds åt att betraktas som en mastersbana. Arvet förpliktigar. Att leva upp till förväntningar i kvalitet, upplevelse och service är vår främsta uppgift.
På den här sidan finner du information om klubben, dess styrelse och kommittéer.
Söker du information om våra medlemskap, kolla tävlingsprogrammet, läsa om våra banor eller boka starttid? Under varje rubrik på startsidan finns mer information!

Än en gång, varmt välkommen till Forsgården!