Nyheter bilder och Resultat 2015

Johan Edfors Tour

Seger i Johan Edfors Tour! Den 3 juli vann Forsgårdens Juniorer denna roliga tävling på Kungsbacka GK.

Grattis Ungdomar!

Fredagsgolf

Fredagen den 10 juli spelades en omgång fredagsgolf på vår Kungsbana. Det spelades singel, scramble och bästboll. Många lyckliga vinnare!

Match mot Ljunghusens juniorer

Torsdagen den 13 augusti spelade våra juniorer match mot Ljunghusens juniorer. Matcherna var spännande och jämna och det slutade oavgjort.
Det fick bli särspel iform av puttmatch där Forsgårdens juniorer förlorade med en putt. Grattis till Ljunghusen som tog hem matchen.

Forsgården Junior Tour och Fredagsgolf

Fredagen den 14 augusti genomfördes två juniortävlingar, dels Forsgården Junior Tour, FJT, och även Juniorernas Fredagsgolf.

Fredagsgolfen spelades som 4-manna scramble över 9 hål. De 5 lagen var väldigt jämna och det skiljde endast 4 slag mellan segrarna och 5:e platsen.

FJT:s 6:e deltävling spelades på Slottsbanan med 19st startande juniorer med överlag fina resultat.

Totalt deltog 39st juniorer denna underbara kväll. Det ser just ut för Forsgårdens framtid.

Resultaten från FJT finns på anslagstavlan i Juniorrummet samt på golf.se

Carl Rosenholm

Carl Rosenholm har kvalificerat sig till distriktsmatchen Stockholm- Skåne- Göteborg den 25/9-27/9 spel i skåne. Carl kom trea (efter särspel om andra plats) i Skandia Cup Regional.

Johan Edfors Tour

Våra duktiga juniorer har varit ute och tävlat. I lördags den 29 augusti spelades en scramble omgång på Sjögärde i Johan Edfors tour. Vi ligger på en andra plats inför sista omgången som spelas på Forsgården på söndagen den 6 september.

Skandia Cup Riksfinal

Stort GRATTIS Isabella till din fina tredje plats på Skandia Cup Riksfinal F13! Totalt hade "Isa" 159 slag över 36 hål efter dagens 82 slag. Isabella fick äran att ta emot det fina priset av ingen mindre än Marcus Kinhult.
En fantastisk prestation av dig Isabella som dessutom har ett år i denna åldersklassen. Vi är så glada för din skull och väldigt stolta över dig!

Johan Edfors Junior Tour

Stort grattis till Vallda som idag tog hem slutsegern i Edfors Junior Tour!
Våra fina juniorer slutade på en tredje plats

Juniorernas Avslutning 2015

Igår söndag hade vi många tävlande Forsgården juniorer på banorna. Vi spelade årets sista avslutande omgången av FJT på vår 18 håls bana. I de olika klasserna segrade Erik Borgvall, Samuel Graden och Ebba Caverö. Samtidigt korades säsongen sammanlagda spelare som blev Isabella Hahne, Wilma Wendelbacke och Isak Jacobsson.

Samtidigt spelade våra juniorer med hcp högre än 36 scramble på kungsbanan. Här var det en hel del låga scorer.

Efter spel bjöds korv med bröd till spelarna. Medans vi väntade in kompisarna i de andra bollarna spelades det treknack.

Extra kul idag var att vår Elitspelare Erik Borgvall var med och spelade i en av bollarna. Han scorade 68 slag och vann klass A. Tack Erik för att du är en fin förebild för våra juniorer. Tack även till alla andra som var med och bidrog till en fin avslutning på tävlingssäsongen.

 

Kost och Prestation

Söndagen den 11 oktober hade flera av våra juniorer förmånen att lyssna på vår elitspelare Erik Borgwall, då han delade med sig av erfarenheter kring kost och prestation. Juniorerna lärde sig att använda banguiden till att föra anteckningar inför tävling. Vi hade kul ihop och åt gott i restaurangen innan de spelades 9 hål i det fina söndagsvädret.

Härligt med förebilder!