Nyheter och resultat 2017

I lördags spelades andra omgången av Aranäs junior open på Sjögärde. Vädret var strålande om än nästan lite väl varmt. Fina fairways och hårda greener. Våra spelare kämpade väl och höll humöret uppe. Det blev en fjärde plats denna omgång endast 1 poäng efter 3:an.  Så kul att vi är så många juniorer som gillar att spela och representerar Forsgården på ett bra sätt.  Nästa omgång är söndag 4/6 på gräppås. Kallelse har gått ut.

 

4 juni spelade vi tredje omgången i vår juniortour Aranäs junior open. Dagens bana var Gräppås som tyvärr bjöd på en del regn. Det klarade våra spelare bra och jobbade hårt för att hålla sina grepp torra.

Vi hade samma resultat som Gräppås men de tog 2:à platsen före oss på lägre hcp. Vi fick en fin 3:e platsen och 34 p att ta med vidare. Totalt ligger vi tvåa efter Särö. Nästa omgång spelas i augusti.
// Stolta coacher för spelare med fint uppförande ifrån Forsgården 

Forsgårdens juniorer spelade greensome i Aranäs Open på Kungsbacka golfklubb i Söndags där vi tog förstaplatsen strax före Kungsbacka. Mycket fina insatser från alla i laget vilket lade grund för segern. Juniorerna som deltog denna gång var: Alexander, Lisa, Emma, Isak, Ebba, Oliver, Emil och Tim. Vi hoppas givetvis på fint spel den 2/9 på Särö då det är bästboll som gäller.

 

Framgång i Aranäs junior open

Nu har vi spelat årets alla sex omgångar av vår Kungsbacka Tour Aranäs Junior open. Vi spelar scramble, bästboll

och greensome. I varje omgång deltar 8 spelare( fyra i klass A hcp 7-19 och fyra i klass B hcp 20-36) 

Lag Forsgården vann sista omgången i både A och B-klassen genom storspel. Totalt kom vi på en

mycket fin andra plats endast 3 poäng efter efter Särö som vann.

I årets deltävlingar har Forsgården ställt upp med 21 olika juniorer. Vilket är flest spelare av alla klubbar.

För att vara aktuell för Aranäs junior open ska du ha hcp 7-36 och vara yngre än 17 år. Du ska visa vilja att

tävla och träna. Det är meriterande att delta i FJT.