Forsgårdens sommarskola 2017

Planera sommaren redan nu med Forsgårdens sommarskola! Vi kommer i år att starta en sommarskola där vi har som fokus att skapa en rolig sommaraktivitet för våra ungdomar i verksamheten.

Upplägg:

Under vecka 26,27 och 30 kommer vi att anordna våran sommarskola, varje vecka sträcker sig mellan måndag-torsdag. Vi samlas klockan 09.00 varje morgon och dagen avslutas klockan 16.00.

Under dagen kommer vi hänga, göra roliga aktiviteter och självklart spela och träna golf.

Mat äter vi tillsammans varje dag i restaurangen och mellanmål/frukt ingår också, kanske en eller två glassar också om ni har tur. Det enda ni behöver göra är att komma hit så tar vi dagen som den kommer.

 

Kostnad:

Varje vecka kostar 700 kr för medlemmar och 900 kr för icke medlemmar. Skulle man vilja vara med på alla tre veckor får man ett specialpris på 1800 kr respektive 2100 kr. Det ingår mat, mellanmål och ledarledda golfdagar.

 

Anmälan:

Anmälan skickas till kristofer@forsgarden.se senast 15:e maj 2017. Där ska det ingå vilken eller vilka veckor man vill vara med, vem man anmäler och övrig info som kan vara bra för ledare att veta om. För att en vecka ska genomföras ska minst 6 barn vara anmälda. Först till kvarn gäller.