Niklas Blogg

Blogginlägg 20 2017-08-16

Veckan som gick var som dom senaste, jobb, sommarlov och fotboll.

Två kvällar blev det några hål på Slottsbanan, sista var helt ok, ett över par på alla 7 hålen jag gick, eller vänta, inte hela sanningen för ett utslag gick åt skogen så där fick jag plikta och slå ut en ny... 

Gymmat har jag gjort 6 av 7 dagar, skulle träffat Linda men hon fick ställa in för sjukt barn, blir träff idag tisdag istället för ett nytt program, blir kul!

Inte mycket mer att berätta, järnklubborna har tyvärr inte dykt upp ännu, men väldigt nöjd med de andra nyförvärven i bagen!

 

Vi ses!

Niklas 

Blogginlägg 19 2017-08-10

Ännu en vecka full med jobb, även återuppstart med fotbollen för döttrarna så aktiviteter finns det gott om!

Fick äntligen några av klubborna jag köpt, en putter(äntligen!), en fairwaywood och en hybrid, mycket nöjd med dessa köp än så länge!

Får en liten boost när man får ny utrustning, hoppas på att järnklubborna jag beställt kommer i veckan också, blir spännande!

Slått några hinkar samt gått några hål i veckan, har blivit på kvällarna men nu mörknar det mycket tidigare så man kan inte vara ute på banan så länge längre tyvärr..

Sommaren har ju inte varit någon höjdare, visst, inte så mycket regn, men badvädret har för det mesta uteblivit, och blåst hela tiden i stort sett, nja, ingen sommar att komma ihåg vädermässigt kanske..

 

Fysen har gått bra, kört nästan varje dag, fått med mig en dotter ett par gånger som kört samma program som mig fast såklart med andra vikter, hon tycker det är kul och är dessutom ett ess på att städa efter oss!

Snart drar skolorna igång igen, ska bli rätt skönt att komma in i vardagen igen, då kommer jag få mer tid för golfen också, blir en rejäl höstsatsning för min del.

Har en tävling 1 september på Vallda inplanerad, innan dess måste jag få gå ett par registrerade rundor så jag får rätt tävlingshandikapp också, ledig nästa vecka så hoppas på det då!

 

Ha de!

Blogginlägg 18 2017-08-09

Några fantastiska kvällar med stiltje och värme, har hunnit med några hål och träning på kvällarna, trots att det mörknar tidigare och tidigare redan, för en månad sedan kunde man komma in vid 22.30 och fortfarande se bollen, nu är det svårt att se redan vid 21.30, det går åt fel håll..

Beställde nya klubbor i veckan som jag hoppas dyker upp snart, Henrik har varit med och hjälpt till med vad han tror ska passa så ska bli kul, lite nytändning där!

Tycker spelet sätter sig mer och mer när jag är ute, framförallt drivar och långa slag sitter bättre efter förra veckans tips jag fick på rangen, sen slår jag fortfarande fullständiga bommar ibland men det hör väl till har jag hört....

 

Testat lite olika puttuppställningar, det som funkar riktigt bra är när jag har bollen ganska långt fram, nästan vid främre foten, och "limmar" fast främre armen mot sidan av kroppen och vrider överkroppen i putten istället för att slå med armarna, det gör att klubban är stabil hela putten och linjen blir rak, ska ha en puttlektion med Henrik när han är tillbaka, får väl se vad han tycker om det.....

Nytt pass igår med PT Linda, back to basic, inget pulspass nu utan mer vikt och 3x12, ben, axlar, rygg och mycket bål, hon är grym på att motivera och variera, kommer något nytt varje gång som man verkligen känner ger!

Vissa övningar som man tror att man aldrig kommer orka och det krampar i musklerna, så efter en vecka så funkar det bra, man bygger upp styrka snabbt om man bara inte ger upp, det har hon verkligen lärt mig.

Kul också att se att hon verkar nöjd, trots att man ibland pustar mycket..

 

Vi ses!

Blogginlägg 17 2017-07-26

Rott några mil har jag gjort i år, börjar varje gympass med 10 minuters rodd, lite över 2km varje gång, gångra det med 3-5 pass i veckan så blir det en del.

Fortsätter med Lindas pulshöjande program, uppe i fyra varv nu, blir makalöst trött, hjärtat pumpar så man tror det ska hoppa ur kroppen!

Jag märker att det är väldigt viktigt med mat och inställning, har jag ätit lagom tid innan och är taggad så går träningen utan problem, stressar jag till gymet så blir det en helt annan upplevelse och så tröttnar jag efter ett tag, speciellt om jag har en tid att passa efteråt och inte känner att jag hinner med hela passet ordentligt.

Nån kväll gjorde jag samma misstag jag gjort innan, jag vill helst gymma först och sedan ta golfen, då kan jag spela tills det blir mörkt, men efter fyra varv med programmet finns inga krafter kvar och då blir golfen inte bra.

Som sagt högsäsong på jobbet, sommarlov för barnen, tiden och orken räcker inte riktigt till allt man vill göra, har ändå gymmat 5 dagar veckan som gick och tränat golf 3 kvällar även om det inte blir så mycket tid på golf som jag vill just nu. 

 

Har inte träffat Henrik på ett tag och som jag sagt tidigare vill inte mina långa klubbor fungera riktigt, så hamnade jag bredvid en kille på rangen, då vi båda var vänsterspelare och var rörande överens om att vi inte förstår varför de flesta spelar bandy och hockey vänster, varför ska man då byta till höger plötsligt när man får en golfklubba i handen...?

Han tittade lite när jag slog och sa plötsligt: "det där ser inte bekvämt ut, du har händerna så nära kroppen att du får kämpa med hela svingen, testa att ställa dig längre ifrån bollen", då höll jag i 5:an och hade slått tre slag halvhackigt 80 meter..

Flyttade bak mig 1-2 dm och slog fem stycken klockrena slag, vilket rus det blev!

Dagen efter tillbaka och testa igen, mycket bättre än tidigare, alla längre klubbor blev bättre samt att svingen känns mjukare i rörelsen, riktigt kul!

Kommande veckorna kommer se likadana ut, mycket jobb, sommarlovsaktiviteter och försöka klämma in så mycket golf och träning det går, Henrik har välförtjänt semester så inga träffar med honom heller.

Vi ses därnere!

Blogginlägg 16 2017-07-17

Veckorna flyger fram!

Precis jobbat 06.00-20.30 lördag och söndag, och nu blir det jobb i fyra veckor så där har ni min sommar, som sagt högtryck på jobbet nu och då får sommaren stå åt sidan tyvärr.

Annars har det varit mycket hålligång med barnen denna vecka, Skara Sommarland och andra utflykter, lite strand och båt också, har varit skönt!

Efter att jag fick mitt nya träningsupplägg av Linda och hade min mardrömsupplevelse första gången så känns det redan bättre, körde det tre varv igår och hade nog klarat ett fjärde med men hann inte, men känslan att jag nog hade fixat ett varv till var skön, även om jag var rejält slut efter tre varv.

Tror första gången var en blandning av dåligt med sömn, dåligt med frukost och känslan att fyra varv var övermäktigt.

 

Har inte hunnit planera in någon ny lektion med Henrik ännu men ska ta tag i det denna vecka, dels måste jag ha en ny putter som jag skrivit om tidigare, missar alldeles för mycket, tvåputtar är sällsynt, tre-fyra är mer vanligt och då blir scorerna inget bra….

Spelet fram mot green stämmer bättre och bättre däremot, men när jag förstör det med puttningen hjälper det ju inte.

Gick hål 8 till 14 på Slotts och spelade två bollar på varje hål, bästa bollen på varje hål var kanon, par eller ett över, medan den andra inte alltid var lika bra…

Synd att man inte får spela två bollar och välja scoren på den bästa varje gång!

Har även blivit några ströhål på Kungs samt lite tid på range och chipområdet, är väl lite så kommande veckor kommer se ut också!

Vi ses på klubben!

/Niklas

Blogginlägg 15 2017-07-12

 

Veckan som gick innehöll både jobb, sommarlovsaktiviteter med barnen, lite för lite golf och så en sjuk urladdning på gymet som jag ej var beredd på..

Varit runt lite, Varberg, Borås, ute med båt och igår Skara Sommarland.

 

Blivit en runda på Kungsbanan samt några hål på Slotts, lite tid med puttningen, tycker längdkänslan sitter ganska bra men siktet är inte hundra, tänker på Henriks tips och nöter på.

Börjar även få till mina längre järn, 5,6, som jag tidigare i stort sett aldrig fått rena träffar med, underlättar ju mycket på banan när gapet inte längre är järn7 till hybrid.

Och så gymet då, nytt program med Linda i fredags förmiddag, ok sa hon, pulshöjande träning, 13 övningar, 15 upprepningar och 4 varv totalt...

Alltså 13x15 utan vila, 4 varv med lite vila mellan varven.

Första varvet gick väl ganska bra men jag kände att 4 varv!? Ring ambulansen!

2:a varvet, efter halva började jag ta slut, kunde inte ta hela andetag utan hade krampaktig andning, började bli snurrig, lite illamående och tänkte att två varv till, tjena, jag kommer inte kunna gå ut härifrån, fullständigt slut.

Som tur var såg Linda hur jag mådde och bröt efter två varv, jag låg kvar 20 minuter på en bänk och det mesta bara snurrade.

Har tränat ett tag nu och känner att jag blivit mycket starkare men varje gång Linda byter program blir jag chockad och inser att man blir aldrig fulltränad..

Nu ska jag köra programmet 2 varv denna vecka, 3 varv nästa och förhoppningsvis klara 4 varv om tre veckor, kunde inte lyfta armarna och var rejält sliten i lördags men körde två varv plus lite extra i söndags och det gick rätt bra, men bröt i tid för jag var på väg in i väggen igen om jag fortsatt kände jag, men det är grym träning!

Vi hörs och ses!

Blogginlägg 14 2017-07-04

Tre dagar på luftmadrass i klassrum med 24 stycken 12-13 åriga tjejer tar ut sin rätt, intensiva dagar med massor av fotboll, känslor och umgänge, idag måndag blir en återhämtningsdag, sitter och skriver detta utanför Forsgårdens gym, ska bli skönt att köra ur sig lite.

Jobbar ju på Stena Line så det är högtryck för oss just nu, jobbade måndag och tisdag, cup fredag till söndag, på upptåg med barnen onsdag och torsdag, så var den veckan slut...

Blev lite golfträning onsdag och torsdag men det var inte mycket, gym tre dagar iallafall även om jag tycker det är lite för lite.

Skulle träffat Linda men hennes schema är saftigt fullt just nu så vi bokade om till denna veckan istället, programmet jag har nu funkar fint än så länge, ökar lite i vikter där jag känner att det går bara.

Mer golf denna vecka är min tanke!

Blogginlägg 13 2017-06-28

Blivit en hel del golf i veckan som gick, resultatmässigt upp och ner fortfarande.

Tänkte först anmäla mig till onsdagsgolfen, men då fick jag se att jag bara fick vara med utom tävlan då jag inte har tillräckligt med registrerade ronder ännu vilket jag inte hade riktigt koll på..

Har ju inte spelat ordentligt på 10-15 år så regler mm har jag inte riktigt koll på ännu märker jag.

Det blev 9 hål istället på både tisdag och torsdag, gick riktigt bra på Kungsbanan, 22 respektive 23 poäng på 9 hål och spel jag mestadels var riktigt nöjd med!

 

Däremellan, på onsdagen blev jag medbjuden till Sjögärde av en kompis, efter tisdagens 22 poäng var jag riktigt taggad och tänkte att det kunde vara en sänkning på G, istället blev det en mardrömsrunda.....

17 poäng......... Inte ens ett poäng per hål i snitt.... 10 bollar bortslagna.....

Kan säga att det inte är min favoritbana just nu...

Kändes som att alla hål var byggda för att inte passa mig, vatten precis i den längden mina slag går, varmt och jäkligt var det också, duffade varenda järnslag, tjockt gräs utanför fairway, fairway vet jag inte hur den var för den låg jag aldrig på, typ.....

Mycket tankar på onsdagskvällen, vad höll jag på med, tappat allt??

 

På´t igen på torsdagkvällen och 23 poäng på 9 hål, det var riktigt skönt!

Om golfen var kass så var sällskapet trevligare, en tjej från Forsgården som var riktigt duktig, lugnt och fint spel av henne.

Och så min vän som är rätt ny på golf men riktigt på G, han vann en partävling på Sjögärde häromveckan och ska till Bro Hof och spela final om någon vecka, kul!

Tycker båda banorna hos oss är riktigt fina, och roliga, jag har mest gått på kvällarna i lugn och ro, klart det går bättre när man är avslappnad utan press och stress. 

Fysen körde jag hårt i början av veckan, varje dag från söndag till torsdag, i helgen har det varit fullt upp med barnens aktiviteter så då har tyvärr fysen fått stå tillbaka, men har en träff med Linda i veckan för att få lite nya uppgifter så bara att köra på igen! 

Fredag till söndag denna vecka åker vi på fotbollscup i Skövde med våra tjejer så då blir det varken golf eller fys, blir till att ta igen nästa vecka!

Vi ses på klubben!

Blogginlägg nr.12 2017-06-20

När det inte riktigt fungerar som man vill börjar man testa nya saker, istället för att gå "back to basic"... Kommer på mig själv med att göra detta ibland, men det är sällan det funkar i längden.

Bättre då att tänka på vad Henrik sagt och börja om från början med uppställningsproceduren, ibland tror jag att det sitter automatiskt nu men det är så liiite som gör att nåt blir annorlunda och då blir fel.

Testade dock att hålla klubban lite annorlunda vilket slog väl ut, innan höll jag mest med fingrarna med översta handen, testade att ta ett rejält grepp ända in i handflatan som blev riktigt stabilt och gav säkrare slag, testar vidare med detta.

 

Var ute med Henrik och gick Kungsbanan för han ville se hur jag tar beslut på banan, började med en lång drive på första, en grym 9:à upp på green och så tvåputt i hål, "nä men jag går in igen då, det här är ju lugnt" tyckte han då ;-), utslaget på 2:an gick rakt i dammen..

Resten av rundan var blandad med fina slag och riktiga bommar, men fick en hel del bra tips att ta med mig ut på banan.

Har provat lite klubbor då mina har några år på nacken och jag är sugen på saker anpassade för mig, första köpet blev en driver som jag är grymt nöjd med, en Callaway, har beställt en fairwaywood och en hybrid från samma märke, järn lutar dock åt Cobra just nu, är som ett barn på julafton när jag väntar på dessa!

 

Golf efter gym eller gym efter golf, skulle väl förorda det senare, två gånger denna vecka har jag kört Lindas pass först, riktigt intensivt, och sedan tränat golf, inte optimalt då man tar slut rätt fort då och inte orkar hålla uppe kraften och tanken.

Fint väder veckan som kommer så hoppas på en hel del golf!

Ha de gott!

Blogginlägg nr.11 2017-06-13

 

 

Regn eller sol, lite från dag till dag veckan som gick, skulle spelat lite på banan med Henrik i tisdags men det var fullbokat, som tur var!

Hällregn verkligen, då är det inte riktigt lika kul faktiskt..

Jobbat mycket i veckan men det har blivit några kvällar på range och 9-hålsbanan.

 

 

Var inne hos Johan Örtendahl i onsdags, dock har jag problem att hitta mentala problem ännu då jag fortfarande tycker allt med projektet är så roligt!

Men vi pratade om att behålla uppställningsproceduren inför slag, även om jag kan bli stressad av att det kommer en spelare efter mig som går snabbare vilket kan få mig att slarva lite. Och fortsätta njuta av dom bra slagen och glömma de dåliga.

 

 

Kört gym-programmet rätt hårt i veckan vilket ger saftig träningsvärk vilket gör att man känner sig som ett kylskåp när man ska slå innan man blivit varm, det jag slarvar med är stretchingen tyvärr men nog ack så viktig, får bli skärpning med det.

Lektion med Henrik på tisdag för vidare utveckling står på programmet denna vecka.

Ha en go vecka!

Blogginlägg nr.10 2017-06-07

Fick låna några klubbor för att testa, bl.a. två fairwaywoods/hybrider, istället för järn 3-4, tycker dom är mycket behagligare och sänker felprocenten i mina långa slag från 90 till kanske 40-50 vilket är en markant förbättring.

Har genomgående haft otroliga problem med långa järn, men kan inte riktigt peka på orsaken...

Järn 5 och även 6 är inga favoritklubbor heller men har blivit bättre.

Har även en Cobra 7:à och Callaway 7:à på test, klubborna går rätt så lika men skiljer väldigt mycket i ljud vid bollträffen och även känslan när man träffar, lutar åt Cobra tror jag.

 

Gick 18 hål med en god vän i veckan, eller snarare 2 varv på Kungsbanan, 17 poäng på första nio, andra bokförde vi inte, streckade nåt hål men gjorde par på båda par 5 hålen vilket var grymt kul!

Har dock ingen feeling med min putter, en klumpig gammal Nike, vi kommer inte överens, ska se om jag kan hitta en ny greenkompis..

Min gode vän som var med har varit singelhandikappare en gång i tiden, men en bytt höftled för två år sedan har gjort att han inte rört sina klubbor förrän nu, det gick sisådär för honom, men vi hade grymt kul!

 

Träff med PT-Linda i fredags, nytt tyngre program, jesus vilken träningsvärk jag har haft hela helgen, kan varken sträcka ut eller böja benen ordentligt, och bålen som vi kört mycket hela tiden och jag trodde började bli fulltränad, glöm det, en ny övning på boll och dom tankarna försvann fort, riktigt plågsamt men riktigt skönt efteråt när man känner hur det tar.

Ett par nya övningar blandat med några gamla, mer vikt och fler repetitioner är receptet denna period till nästa träff om tre veckor.

Tycker absolut att ni ska träffa och träna med Linda, gör gott för både kropp och golfspel!

 

 

Denna vecka mycket jobb, hoppas på en del golf ändå, och en träff med Johan för lite huvudträning!

Ha en go vecka!

Vi ses på klubben! 

Blogginlägg nr.9 2017-05-30

 

 

En försmak av sommaren!

Vilken härlig vecka med sol och värme, underbart!

Träffade Henrik i veckan och det blev lite nyheter i min uppställning till bollen, liiite jobbigt när man jobbat in det man lär sig och så kommer det en liten ändring till..

Nu handlade det om att böja mig lite längre ner med överkroppen, har velat ha bladet rakt mot marken innan men nu ska jag upp lite med tån på bladet, vilket händer när jag böjer mig fram lite mer.

Detta ihop med att vara still i höften i baksvingen är en utmaning för mig..

 

 

 

Slog en hink efter lektionen och det mesta gick åt skogen, kändes inte bra.. Dagen efter en ny hink, och det kändes mycket bättre, dom bra slagen är riktigt bra, men jag missar fortfarande alldeles för mycket.

Är jag lugn och avslappnad går det mycket bättre märker jag. 

Nu när golfsuget är i topp är det dags att uppgradera klubborna tänkte jag, Henrik gjorde lite mätningar och jag fick testa lite klubbor, häftigt att se skillnaden, slår 10-20 meter längre med 7:orna jag fick testa jämfört med den jag har, blir nog till att byta ut 3-5 järn mot 2 st fairwaywoods också, är grymt ovän med mina långa järn...

 

 

Tränat på med Lindas övningar i veckan, att spela golf efter ett tungt pass var inget bra märkte jag, tänkte gå några hål men var slut i kroppen så det gick inget vidare.

Träffar med Linda och Johan denna vecka, och så blir det nog första riktiga ronden också, får se om det kan bli någon tiondels sänkning!

Ha en go vecka!!

Blogginlägg nr.8 2017-05-23

Skönt med sol och värme, allt blir lite enklare på nåt sätt!

 

Bra vecka både golfmässigt och träningsmässigt, 4 dagar med golf och 5 dagar med träning, förra veckans missnöje över ont om golftid blev betydligt bättre nu.

Roligt på gymmet för man träffar trevliga människor, dom som vet om vad jag håller på med är intresserade och frågar hur det går, och hur går det då...?

Stabilare och betydligt mindre helmissar, även om det kommer några då och då, även om jag får dålig träff på bollen går dom oftast rakt fram och det är ju skönt!

Två dagar har jag börjat gympasset med en löprunda på Forsslingan, för att få upp flåset lite och få igång förbränningen, märker att jag blir mer hungrig när jag tränar mycket men då det bara är styrketräning så måste jag öka förbränningsträningen känner jag.

Två gånger har jag träffat banchefen Robin i gymmet, han kör också program han fått av PT-Linda, då vi båda är "gamla" fotbollsspelare från kommunen blir det en del sportsnack, mycket trevlig och kunnig kille!

Blev ett varv på Kungsbanan samt några ströhål på Slottsbanan.

Som ni ser på scoren gick det bra första 7, på åttonde skulle jag bara in på green över vattnet, men då var det mitt problem med långa järn....

3 bollar i vattnet, läge att köpa nya för det börjar sina i bagen..

På 9:an levde jag kvar i bedrövelsen från förra hålet och slarvade lite så bara en poäng.

Tog nya tag och gick 3 hål på Slottsbanan direkt och det gick riktigt bra, 4, 4 och 4, så då glömde jag fort dom tre bollarna i vattnet, glöm och gå vidare! 

Banan ser riktigt fin ut, det börjar växa på dom nylagda puttinggreenerna, varmare väder, det mesta pekar åt rätt håll!

Denna vecka lektion med Henrik och fortsatt träning, ser fram emot detta! 

Vi ses på klubben! 

Mvh Niklas

Blogginlägg nr.7 2017-05-16

En röten golfvecka!

Så kan man väl sammanfatta veckan som gick, mycket jobb och en massa aktiviteter i helgen med barn och vänner.

Visserligen jätteroligt men det känns inte bra när jag inte kommer ner så många dagar som min plan är till klubben, en kväll på rangen och så en kväll med lite puttar och närspel, alldeles för lite mot vad jag planerat, måste bli bättring!

Som jag sa förra veckan så hinner man oftast trycka in en timmes gym någon gång på dagen, jag har tillgång till gym på jobbet så jag kan köra Lindas program där vilket känns skönt, men när jag väl ska träna golf vill jag ha lite mer tid och inte behöva stressa. 

Linda träffade jag i tisdags och såg fram emot att få ett nytt program, och det fick jag så det heter duga!

Fler upprepningar i seten och tyngre vikter, onsdag och torsdag var jag riktigt mör i kroppen men på ett skönt sätt, ett bevis på att det tar ordentligt.

Fortfarande mycket fokus på bålstyrka och ben, det känns riktigt bra när jag slår också, blir inte trött i ryggen på samma sätt som innan, och jag tycker att längden i slagen ökat, det är motiverande! 

Hoppas på betydligt mer golf denna vecka, hörde att det ska bli upp emot 25 grader varmt i helgen, shortsväder!! 

Vi ses på klubben! 

Med vänlig hälsning, Niklas

Bloggingägg nr.6 2017-05-08

Om jag hade otur med vädret i förra veckobrevet så var det bättre veckan som gick, gick Kungsbanan både fredag och lördag kväll, härligt att kunna spela i kortärmat utan att frysa.

Fortfarande väldigt upp och ner slagmässigt, även om jag tycker uppsidan tar över mer och mer, några grymma hål med 4 poäng så man tror man är oövervinnerlig och får för sig att slå långa järn över tex vattnet på sjunde, plask, nä men då gör jag samma igen, plask, och så blev det ett tjockt streck på det hålet istället för att spela smart…

Det är nåt jag måste lära mig, jag vill gärna gå rakaste vägen till flaggan så ofta det går, istället för att tänka på var jag skulle lägga bollen för att få ett bra läge för nästa slag, det är något jag måste tänka på.

17 poäng på fredagen och 18 på lördagen, så jag går hyfsat på mitt handikapp, men vill ju gå ännu bättre såklart men det kommer!

 

Träffade mentala coachen Johan förra veckan, pratade om att visualisera, se framför sig när man slår ett bra slag, både innan du ställer upp dig vid bollen och vid andra tillfällen, och att glömma de dåliga slagen och komma ihåg de bra.

Ingen ide att analysera och försöka lista ut varför du slår ett dåligt slag, många gånger är det så små saker som gör att man missar så jag som inte direkt känner vad jag gjort fel ska inte lägga min energi på det, jag vet att jag kan slå bra slag så glöm de dåliga och njut av dom som är bra!

Drivern och långa järn tycker jag är svårt, säg att det är 50/50 mellan fantastiska spikraka långa slag och totala bedrövelser, jag tycker jag gör samma sak varje gång jag ställer upp och ändå är det sådan skillnad, ena drivern går 230 meter rakt fram medan nästa går 50 meter snett åt höger… Men som sagt glöm dom dåliga slagen, dags att boka en träff med Henrik snart igen..

 

 

Fysen rullar på, ska träffa PT Linda imorgon(tisdag), har inte träffat henne på 2 veckor så räknar med att få lite nya övningar och svettas lite mer, gött e de!

Denna vecka ser ut att bli lite kallare och blötare igen, men hoppas på att kunna klämma in några fina timmar på klubben!

Tycker banorna är väldigt fina, är riktig avslappning när man kommer ut på rundorna. 

Ha en go vecka! 

Mvh Niklas