Tips och ideér om hur man kan få synas och samtidigt nå alla våra medlemmar.

Forsgårdens Golfklubb och vår Business Club ger er mycket bra möjligheter till att exponera ert företag eller era produkter, vi kan idag erbjuda allt ifrån en kopp kaffe till nybyggnation av hyreshus från våra företagspartners. Vi har idag närmare 70 företag som spänner över ett stort verksamhetsområde, flera mindre lokala bolag men även stora rikstäckande som PWC, Danske Bank, SEB, ATEA, m. flera.

Någon av våra medlemmar är kanske på väg att måla om sitt hus....... då får hen bra rabatt hos Colorama i Kungsbacka. kanske skall göra en tillbyggnad? Då har vi ett flertal både mindre och större byggbolag i nätverket, vi har erbjudanden på hyra maskiner från Cramo....hem eller kontorsstädning hjälper BoFint till med. Vi ser inga hinder för vad man kan göra utan vill i alla lägen få just ditt företag eller produkt att bli sedd av våra ca 3500 medlemmar, partner och deras anställda.

Vi skräddarsyr alla paket och innehåll efter era önskemål och ser det som en ynnest att få vara er behjälpliga med lösningar som ingen annan tänkt på.

 

Välkommen till en riktigt bra Business Club.
Kontakta gärna mig så berättar jag mer.

Patrik Uggla           patrik@forsgarden.se

Eller slå mig en signal på 0300-566 358